Lekker zingen op nieuwe beelden 2006 FIFA World Cup Germany

Met het WK dat voor de deur staat, komt er natuurlijk ook weer een nieuwe WK game uit. Dit is goed nieuws voor al die fans die alweer begonnen zijn met het bier brouwen, de beamers ‘lenen’ en bovenal alles dat ze in hun handen krijgen oranje verven. Vandaag hebben we weer een paar nieuwe beelden van 2006 FIFA World Cup Germany. En hoe staat het met jullie, al voorbereidingen getroffen voor het WK?

2006 FIFA World Cup Germany bevat alle 127 nationale teams, de 12 officiële stadiums en het complete toernooischema. De gameplay zal veel lijken op die van FIFA 2006, er zijn helaas geen nieuwe spelelementen toegevoegd. De graphics zullen iets verbeterd zijn tegenover de vorige versie.
Wel is er een nieuwe modus aanwezig, de Global Challenge optie. Hierin zul je klassieke WK-wedstrijden na kunnen spelen en nieuwe, legendarische voetballers kunnen unlocken. Denk dan aan Pelé, Maradonna en Cruyff.

[SCREENSHOTS]

2006 FIFA World Cup Germany zal in april van dit jaar verschijnen voor de PC, PlayStation 2, Xbox, Xbox 360, GameCube, Nintendo DS, Game Boy Advance, PlayStation Portable en je mobiele telefoon.

 1.   
  Diede's avatar

  slechte screenshots

 2.   
  para's avatar

  zeer slecht

 3.   
  Cirdan's avatar

  vage en lelijke screens

 4.   
  spysiem's avatar

  hoogstwaarschijnlijk de beelden voor de ps2 😉

 5.   
  n00kie's avatar

  Ik heb wel erger zien maar ’t ziet er niet geweldigh uit…

 6.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik vind het dus echt geen lelijke screens

 7.   
  Cirdan's avatar

  heb jij je bril wel goed op??

 8.   
  Ruudjee's avatar

  Agja,, t ziet r iig niet beter uit dan FIFA06.. maar dr zal wel lekker sfeertje in zitte ofzo.. 😉

 9.   
  sambir's avatar

  zeker weten ps2 screenshots 😮