Mooie gebieden op nieuwe screens Guild Wars: Factions

Guild Wars is de grootste ‘MMORPG’ waarvoor geen maandelijkse kosten gelden. Binnenkort komt de eerste uitbereiding uit, genaamd Factions. Vandaag hebben we een setje nieuwe screens hiervan. Op deze screenshots zien we de eerste paar beelden van het Oosters geïnspireerde koninkrijk Cantha, waar Guild Wars: Factions zich af zal gaan spelen.

Guild Wars: Factions speelt zich af in het Oosters geïnspireerde koninkrijk Cantha. Je treft daar drie naties aan: De Canthrans, die je misschien nog wel kent als je storage NPC’s in het eerdere deel; de Kurzicks, een volk dat het bos vereert; en tenslotte nog de Luxans, die veel over zee reizen en waarvoor kracht één van de belangrijkste aspecten is.

De grootste vernieuwing van het spel, is toch wel de toevoeging van twee nieuwe klassen, namelijk de assassins en de ritualists. Ook biedt het spel naast deze twee nieuwe klassen ook 300 nieuwe vaardigheden, 50 nieuwe gebieden en honderden nieuwe wapens en andere items. Ook heeft ArenaNet de player-versus-player flink uitgebreid. Er is nu echt een oorlog tussen de 2 facties, en de verschillende guilds zullen meer dan ooit met elkaar samen moeten gaan werken om missies te halen en om tegen andere allianties van guilds te vechten, en op die manier meer grondgebied op de kaart te veroveren.

Deze uitbreiding/standalone van Guild Wars moet ergens in het tweede kwartaal van 2006 gaan uitkomen en is dus te spelen met zowel mét als zonder het eerste deel van Guild Wars.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Mick.W's avatar

  mooi

 2.   
  mozo007's avatar

  ziet er wel leip uit 😀

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  ziet er mooi uit

 4.   
  Cirdan's avatar

  ziet er best uit;)