World of Warcraft 1.7 Test Servers weer online

De test servers voor World of Warcraft zijn weer online! Binnenkort zal namelijk patch 1.7 launchen en deze nieuwe update kun je nu al uitproberen op de Test Servers.

Patch 1.7 bevat natuurlijk de nieuwe Raid Dungeon in Stranglethorn Vale, Zul’Gurub waarin je in tegenstelling tot Onyxia’s Lair, Molten Core of Blackwing Lair niet met 40 maar met 20 man in kan, waardoor de instance ook geschikt is voor kleinere guilds.
Daarnaast komt er ook een nieuwe Battleground, Arathi Basin. In Arathi Basin wordt een Onslaught-achtige mode gespeeld (denk aan Unreal Tournament 2004) waarin je Nodes moet veroveren om resources te krijgen. In Arathi Basin kan met 15 tegen 15 gespeeld worden en dit schijnt weer een geweldige battleground te worden.
Daarnaast zullen er vanaf nu ook viswedstrijden worden gehouden en is de nieuwe funcite, de Dress-room geïmplementeerd. Hiermee kun je kijken hoe die epic armor op jouw staat door het item of de link simpelweg aan te klikken.

Meer info over patch 1.7 vind je hier

Iedereen die een World of Warcraft account heeft kan de testservers op. Je hoeft alleen 2 characters te kopiëren die dan als level 60 en met Tier 1 class-set, geheel speelklaar worden geleverd. Dat bespaard je zo ongeveer 500 uur aan levelen en instances doen.

  1.   
    Daodan's avatar

    ja.. jammer alleen dat de server niet werkt :>

  2.   
    Rovo's avatar

    Dus je kunt tijdelijk met een lvl 60 spelen? Stoeeeeeer 😛

    Alleen over die viswedstrijden maak ik me wat zorgen. Straks moet ik ook nog aan mijn Fishingskill gaan denken :/

  3.   
    Daodan's avatar

    zeg zoiets alsjeblieft alleen niet op het WoW-forum, ze hebben daar nogal een hekel aan mensen die alleen characters kopieëren naar die test realms alleen om als lvl 60 te spelen.. 😉