Nieuwe trailer van Star Wars Battlefront II

Er is vandaag een nieuwe trailer verschenen van Star Wars Battlefront II, de plichtmatige opvolger van de succesgame Star Wars Battlefront die vorig jaar verscheen op de Xbox, PS2 en PC. De nieuwe trailer kun je onder andere hier downloaden vanaf WorthPlaying.

Star Wars: Battlefront II neemt je opnieuw mee als het Keizerrijk, de Rebellen of één van de andere facties in één van de 12 nieuwe grote levels. Deze spelen zich af in alle 6 de films maar ook in locaties van de Episode III, zoals de vulkanische planeet Mustafar en het ruimtegevecht bij Coruscant. Ook het gevecht in de Death Star en de slag om Talus IV zitten in de game.

Naast de classes die ook al in het eerste deel zaten, zoals Gunner en Sniper zal je ditmaal ook als Jedi met een lightsaber en Force Powers kunnen spelen. Dit kan in een grote, missierijke singleplayercampaign of online. Op de PlayStation 2 kan dat met 24 man, op de Xbox met 32 en op de PC met maarliefst 64.

Star Wars: Battlefront II wordt eind dit jaar verwacht voor de PC, PlayStation 2 en Xbox.

  1.   
    n00kie's avatar

    ik heb deel 1 ook veeel gespeel deel twee lijke me ook heel wreed

  2.   
    Gertyboy's avatar

    die moet ik nu zeker kopen!!! 😀

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    Must have 😀

  4.   
    Ruwan2's avatar

    Zeker maar ik hoop wel dat je zle fnu ook jedi of dat er geen jedi zal zijn want es was gemeen dat je hun niet kon killen 👿 😮

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    ghehgehge lol.

    volgensmij kan het dit keer wel.
    hoop ik ook ja