Vonkenregen en crashes in screenshots Burnout: Revenge

EA Games’s paraderacepaardje Burnout: Revenge wordt helemaal opgepoetst voor de Xbox 360. Voor de “oude” Xbox is de game al een tijdje uit, heeft hij goede verkoopcijfers behaald en uitstekende reviews gehad. Vandaag heeft Electronic Arts drie nieuwe screenshots vrijgegeven, waarop een vonkenregen aan crashes is te zien.

De Burnout serie staat bekend om zijn snelheid en spectaculaire crashes. Burnout: Revenge gaat verder waar Takedown (deel 3 in de serie) ophield. Het nieuwe in dit vierde deel in de serie is, de naam zegt het al, wraak nemen. Een metertje in beeld houd bij op wie je wraak hebt genomen (mensen die dus eerst jou aan de kant hebben gebeukt), en daar vallen leuke bonussen mee te verdienen. In elke race heb je een rivaal, die dus vooral tegen jou zal beuken. Je kan persoonlijk met hem afrekenen in een “Grudge Match”. Ook nieuw in dit vierde deel zijn natuurlijk de opgepoetste (voor de 360!) graphics, de verbeterde gameplay en een nieuwe mode waarin je zoveel mogelijk verkeer van de weg moet zien te beuken.

Burnout: Revenge staat gepland voor 17 Maart 2006. Voor de huidige generatie consoles ligt hij al in de winkels.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  zo mooi zeker mooi ๐Ÿ˜†

 2.   
  Fawaka-W's avatar

  idd dit ziet er heel vers uit.

 3.   
  Diede's avatar

  zo’n overdreven glimlaag… blech

 4.   
  Eggie124's avatar

  dat is niet verkeerd neej! ๐Ÿ˜›

 5.   
  Cirdan's avatar

  ik vind het op een of andere manier niet echt super uit zien, zoals diede al zei: overdreven glimlaag. en dat vonken regen vind ik ook best overdreven ๐Ÿ˜•

 6.   
  sambir's avatar

  That’s Burnout ๐Ÿ™‚