Bono gaat Take 2 kopen?

Begin vorige week begonnen geruchten over een mogelijke overname van Take 2 de ronde te doen. Nu worden ze weer een tikje hardnekkiger, want de New York Post heeft in een artikel gespeculeerd dat zanger Bono van U2 de uitgever wellicht wil kopen.

Elevation Partners, een bedrijf waar Bono mede-oprichter van is, zou al in gesprek zijn met Take 2, die ook al onderhandelingen voerde met andere bedrijven, wellicht Electronic Arts. Elevation Partners zou ook al op Pequot Capital afgestapt zijn, die een groot deel van de aandelen van Take 2 bezit. Wanneer de deal doorgaat, dan zal er met de aankoop ongeveer $1 miljard dollar gemoeid zijn.

Elevation Partners kocht eerder al BioWare, van bijvoorbeeld Star Wars: Knights of the Old Republic, Baldur’s Gate, Jade Empire en Neverwinter Nights, en Pandemic, de ontwikkelaar van Full Spectrum Warrior.

 1.   
  Lasso's avatar

  Bono, doe alstjeblieft waar je heel goed in bent en blijf dat doen. ๐Ÿ˜‰

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik keken het bedrijf bono geen eens

 3.   
  Eggie124's avatar

  hmm laat bono maar gwn zingen.. hij moet zich niet bemoeien met de game buissnes

 4.   
  Fawaka-W's avatar

  bono is sukkel hij moet niet met deze shit gaan bemoeien

 5.   
  nEels's avatar

  Bono wants world domination! Komen er straks ook nog spellen uit waarin geld geven aan derde wereld landen centraal staat. En wedden dat alle voice-over stemmen worden ingesproken door Bono himself.. ๐Ÿ˜ฅ

 6.   
  Fawaka-W's avatar

  dat 3de wereldlande gedoe vind ik juist wel goed van bono, t zou niet verkeert zijn als een deel van de game inkomsten naar afrika gaat ofzo.

 7.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  LOL krijg je een soort max havelaar maar dan voor games ๐Ÿ˜†

 8.   
  Cirdan's avatar

  ik vind dat bono niet met de game industrie moet bemoeien maar zoals wierie het zei: als bono toch de meeste geld aan 3e wereld landen geeft vind ik het wel goed dan.

 9.   
  Design's avatar

  laat bono maar doen waar hij goed in is, zingen ๐Ÿ˜›
  Dat hij maar van de game industrie afblijft, want wie weet wat we dan nog gaan krijgen ๐Ÿ˜‰

 10.   
  YpoX's avatar

  ik ben het niet echt mee eens, misschien wil hij wel een grote naam opzich hebben, en ja zingen is hij wel goed in, maar misschien heeft hij altijd al de droom gehad om zijn eigen games te maken( of the publiceren) dus ik vind dat hij wel een kans mag hebben, en idd het zou goed zijn als een deel naar de “3de” wereld gaat.

 11.   
  Maddy's avatar

  Bono= very good…Als zanger maar nog meer als Mens…en wie weet hoe goed hij wordt in de game-industrie…want hij zal zeker een heel goed team om zich heen hebben…!Dus je weet maar nooit! 8)