Raven Shield patch coming up

UbiSoft had met het releasen van de patch 1.5 een smerige truc uit gehaald. Op de patch die een paar schoonheidsfoutjes fixde, zat een programma die controleerde of je de game gekocht had. Niets mis mee, des te eerlijker voor gamers die de game netjes kopen. Maar wanneer het programma een virtual drive aantrof, weigerde het spel nog te starten. Zo’n virtual drive is een programma zoals bijvoorbeeld Clone CD die natuurlijk uitsluitend gebruikt wordt voor illigaal gebruik, maar het hoeft niet.
Vandaar daar dat UbiSoft de regeld overtrad. Ze zaten in privé programma’s te graaien en ook andere regels over consumenten werden geschonden. UbiSoft kreeg veel kritiek met als gevolg…

…een nieuwe patch die geen controleerprogramma bevat. Dit duid nog maar eens aan dat de kloof tussen gamers en developers helemaal niet zo groot is als we vaak denken. UbiSoft verontschuldigd zich en beweerd niets van het programma af te weten. Volgens hen ligt het de communicatie die niet helemaal liep. Er wordt nu dus gewerkt aan een nieuwe patch voor Raven Shield die de gamers verdienen!

    Ubisoft will be releasing a fix to the recent Raven Shield 1.5 patch. This fix will address the virtual drive issue that was a result of the newest version of Safedisc implementation in the 1.5 patch. The problem is being rectified by reverting to the version of Safedisc that has been on previous Rainbow Six 3: Raven Shield software and patches. We were unaware of this problem with Safedisc and this is why we made no mention of it in our Readme.txt file.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren