Prachtige PSP-graphics op nieuwe screens van Myst

Myst is een point ’n click-franchise die al jarenlang op de PC uitkomt. Keer op keer weet de game veel gamers te verassen met ingewikkelde puzzels, spannende verhalen en prachtige graphics. Dit keer ging Midway de uitdaging aan om dit avontuur ook in de PSP te proppen.

Dit deel van Myst speelt zich af in een geheel nieuw tijdperk dat barstens vol zit met diverse mysteries die jij moet oplossen. De game heeft bonusonderdelen waaronder ‘The Making of MYST Featurette’ en beschikt over volledige PSP-integratie met UMD, MPEG3, MP3 en Memory Stick. Het nieuwe tijdperk is prachtig weergegeven met verbluffende graphics voor een handheld. Ben je benieuwd? Wacht dan niet langer en bekijk deze screens.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Dat water op screen 7, ziet er maar raar uit 🙄

  Verder lijkt me dit echt een ***-game

 2.   
  Diede's avatar

  Net zo mooi!

 3.   
  maine's avatar

  deze graphics overleeft de psp niet eens

 4.   
  Firef0x's avatar

  bij myst heb je toch geen vijanden dus ze kunne alle rekenkracht in de graphics zetten.

 5.   
  Cirdan's avatar

  Reactie door ruudjehhh op zaterdag 09 september, 2006 – 16:08
  Dat water op screen 7, ziet er maar raar uit

  Verder lijkt me dit echt een ***-game

  als je goed kijkt zie je dat onder dat water tegels zitten.

  het ziet er heel goed uit voor de PSP;)

 6.   
  Ruudjee's avatar

  Aaah, ’t lijkt er idd wel verdacht veel op ja 😛

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  ziet er mooi uit alleen spel lijkt me niks aan

 8.   
  Copyc@t's avatar

  Myst is een point en click adventure; dus het zijn stilstaande plaatjes als je de cursor een stukje verder zet in t beeld krijg je weer een nieuw plaatje. De PSP kan dit op z’n sloffen aan, je moet echt van dit soort games houden want de puzzels zijn echte brainkrakers hoor. Ik heb diot op de p.C. gespeeld net als Riven. Voor velen zijn deze deze games bocht maar de echte liefhebber kan er niet genoeg van krijgen.

 9.   
  G-Man's avatar

  Nou, stilstaande plaatjes is wel erg kort door de bocht. Het zijn net zo goed virtuele omgevingen, alleen kun je er niet zo vrij in bewegen en staat de camera per plek maar naar één mogelijke richting. Point ’n Click adventuregames vinden veel mensen echt saai, maar voor mensen die het wél een leuk genre vinden is Myst een topreeks.