Door het raam naar binnen op nieuwe screens Rainbow Six: Vegas

Nog maar een klein maandje wachten en dan ligt Rainbow Six: Vegas in de winkelschappen. Om de hype nog eventjes wat extra pit te geven hebben we vandaag nog eens vijf mooie screenshots van deze game voor jullie in petto.

Rainbow Six: Vegas speelt zich, hoe kan het ook anders, af in Las Vegas. Al daar moet team Rainbow de stad behoeden voor een terroristische organisatie. Dit team bestaat uit nieuwe gezichten (Logan Keller, team leader/recon; Michael Walter, heavy weapons/demolition en Jung Park, long range/electronics). Je teamleden zullen je ondersteunen in vuurgevechten bij bekende locaties in Vegas zoals Fremont Street, the Strip en de ontelbare casino’s die Las Vegas rijk is.
Je teammaten zullen er niet voor Jan met de hele korte achternaam zijn. Ze zullen suggesties geven om bijvoorbeeld een muur op te blazen, een computer te hacken et cetera. Daarnaast kun je met behulp van snake cams tegenstanders aanwijzen die ingerekend moeten worden door je teamleden.
Volgens Ubisoft biedt de nieuwe generatie console mogelijkheden om de AI eng goed te maken. Daarnaast zal zo als altijd een multiplayer aanwezig zijn, waarin wederom een mode zit om je personage beter uit te rusten, als beloning van behaalde prestaties (zoals we al zagen in Rainbow Six: Lockdown).

[SCREENSHOTS]

Op 24 november komt Rainbow Six: Vegas uit voor de PC en X360, in dezelfde periode komt ook de PSP-versie uit. De PS3-versie zal tegelijk met de launch van de PS3 in maart 2007 verschijnen.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren