De Call of Duty: Advanced Warfare review

Call of Duty: Advanced Warfare ligt officieel pas vanaf morgen in de winkels, maar iedereen die de game heeft gepre-orderd kan er sinds vandaag al mee aan de slag. Ook wij zijn momenteel druk aan het spelen, maar de officiële recensie laat nog even op zich wachten.

Waarom? Het antwoord is simpel: Call of Duty: Advanced Warfare is geen game die je in een paar uurtjes reviewt. Vooral de multiplayer is ontzettend uitgebreid en daar moet je simpelweg veel uren in steken voordat je er een goed oordeel over kunt vellen. Helaas krijgt de pers Call of Duty-games ook altijd pas vlak voor de release binnen, waardoor wij Advanced Warfare nog niet lang genoeg hebben kunnen spelen om nu al met een review te komen.


Daarom willen we jullie via deze weg laten weten dat we momenteel druk aan het spelen zijn, maar de recensie vandaag nog niet zullen publiceren. We zien het als onze verantwoordelijkheid om een weloverwogen oordeel te vellen en daarom hebben we ervoor gekozen nog even te wachten. We gaan vandaag en morgen keihard aan de slag met de game en hopen jullie woensdag te kunnen voorzien van een goede review.

Verder raden we je zeker aan om aanstaande vrijdag om 19:00 uur een bezoekje te brengen aan GamersNET, want voor Friday Night Live staat deze week Advanced Warfare op het programma. We zullen de game dan twee uur lang spelen, samen met jullie, de trouwe bezoekers.

Kortom: de review van Call of Duty: Advanced Warfare laat nog even op zich wachten, maar jullie weten: good things come to those who wait.

Heb jij Call of Duty: Advanced Warfare al binnen? Deel je eerste impressies met ons in de reacties!
  1.   
    Dannytjuh's avatar

    Oké, ik voorspel de review voor jullie:

      Singleplayer:
      + exoskeleton
      – te kort
      – slap verhaal
      – graphics vallen tegen
      – meer van hetzelfde
      Multiplayer:
      + exoskeleton
      – graphics vallen tegen
      – meer van hetzelfde
  2.   
    irubenox's avatar

    Ik moet hem vandaag nog binnen krijgen….

  3.   
    Cooky-NL's avatar

    Heb hem binnen.. 🙂

  4.   
    Thijs.'s avatar

    Ben benieuwd heb em zelf niet aangeschaft maar wil het toch weten

  5.   
    Fiscus's avatar

    Ben erg benieuwd. De revieuw zal denk ik bepalen of ik de game ga kopen!

  6.   
    Supermario's avatar

    same bullshit en beter goed gejat dan zelf verzonnen

  7.   
    INeedAJuanDance's avatar

    Wat ik heb gezien op de streams heb gezien is het weer zoals bij de vorige cods dat je veel te snel dood gaat. Campers hebben daar dus nog steeds een voordeel bij! Laat dat ze maar aanpassen

    Dat als je voor een bepaalde tijd stil zit dat je maar 50% health hebt ofzo. Het zelfde als je bij Call of Duty black ops 2 met het perk ghost

  8.   
    GirlPredator010's avatar

    Net binnen, awesome !!! =D

  9.   
    ShadyXL's avatar

    De mijne is nog steeds niet binnen. Op hetzelfde moment als mijn neef besteld en hij heeft het al om half 10 ofzo gekregen :/ Weten jullie trouwens al op welke console jullie vrijdag gaan streamen?

  10.   
    Daan's avatar

    ShadyXL schreef, "De mijne is nog steeds niet binnen. Op hetzelfde moment als mijn neef besteld en hij heeft het al om half 10 ofzo gekregen :/ Weten jullie trouwens al op welke console jullie vrijdag gaan streamen?"

    Tenzij je neef in dezelfde straat woont vind ik het zeker niet gek. De bezorgers krijgen allemaal een bepaalde route, wat betekent dat de een het later krijgt dan de ander. 🙂

  11.   
    ShadyXL's avatar

    Daan schreef, "

    ”ShadyXL” schreef, "De mijne is nog steeds niet binnen. Op hetzelfde moment als mijn neef besteld en hij heeft het al om half 10 ofzo gekregen :/ Weten jullie trouwens al op welke console jullie vrijdag gaan streamen?"

    Tenzij je neef in dezelfde straat woont vind ik het zeker niet gek. De bezorgers krijgen allemaal een bepaalde route, wat betekent dat de een het later krijgt dan de ander. :)"

    Daarom is het ook raar, want mijn neef woont een paar straten van mij vandaan 😛

  12.   
    Daan's avatar

    Haha, dat verklaart je reactie. 😆

    Dat is wel vreemd inderdaad

  13.   
    FireBallz's avatar

    Dannytjuh schreef, "Oké, ik voorspel de review voor jullie:

      Singleplayer:
      + exoskeleton
      – te kort
      – slap verhaal
      – graphics vallen tegen
      – meer van hetzelfde
      Multiplayer:
      + exoskeleton
      – graphics vallen tegen
      – meer van hetzelfde

    "

    dus, een tegenvaller net zoals Ghosts?

  14.   
    Dannytjuh's avatar

    JaChKa1802″]

    ”Dannytjuh schreef, "Oké, ik voorspel de review voor jullie:
    [list schreef, "Singleplayer:
    + exoskeleton
    – te kort
    – slap verhaal
    – graphics vallen tegen
    – meer van hetzelfde

      Multiplayer:
      + exoskeleton
      – graphics vallen tegen
      – meer van hetzelfde

    "

    dus, een tegenvaller net zoals Ghosts?
    "

    Ik denk het wel. CoD is en blijft een uitgemolken product dat al jaren op dezelfde engine draait dus ik denk niet dat het dit jaar zo veel anders is.

  15.   
    FishHookz's avatar

    Wat is dat toch met die reviews die niet in 1x geschreven kunnen worden 😕 Dit is Call of Duty, de game met de 5 uur durende singleplayer en de zelfde multiplayer als de vorige 5 delen 😉

  16.   
    twoakrm's avatar

    multiplayer is top lekker snel

  17.   
    PlaystationNation's avatar

    De multiplayer speelt heerlijk 😀

  18.   
    Free Roamer's avatar

    Dannytjuh schreef, "

    ”JaChKa1802″ schreef, "[quote=”Dannytjuh”].."

    dus, een tegenvaller net zoals Ghosts?
    "

    Ik denk het wel. CoD is en blijft een uitgemolken product dat al jaren op dezelfde engine draait dus ik denk niet dat het dit jaar zo veel anders is. [/quote]
    Het is dit jaar veel aangenamer om te spelen moet ik zeggen, ik heb nu al eventjes gespeeld en tot zo ver is het veel beter dan Ghosts. Het duurt ook wat langer om een kill te maken en dat maakt het ook weer beter.

  19.   
    hakkenbijl's avatar

    Tot nog toe weinig campers, levelen gaat hard. Tip speel veel hardpoint! S&D krijg he niet zoveel xp dan vorige cod’s. Ga weer no lifen.

    Danny je hebt de game niet eens gespeeld aan je reacties te zien. Dus vind je reactie te voorbarig. Ik personlijk speel cod om de mp de sp van bf is meestal beter.

  20.   
    irubenox's avatar

    Deze CoD stijgt VER boven mijn verwachtingen uit. Speelt echt heerlijk weg en voor dat ik het wist ben ik nu level 24…

  21.   
    HeerBloedbad's avatar

    Heerlijke fantastische multiplayer leuk gedaan met de extra rewards van rare wapens een ruim aanbod aan game modes waaronder een aantal nieuwe (met een bal ofzo) zelfs de keuze om geen exo functies te gebruiken in een game mode, mappen zijn gedetailleerd en steken goed in elkaar. Killstreaks voelen belonend maar zijn niet gigantisch overpowered. Echt een fantastische shooter 🙂

  22.   
    Flippow's avatar

    De multiplayer is lekker soepel nog geen haperingen e.d gehad. Het is nog wel wennen dat je nu overal op kan springen door je exosuit. De Singleplayer ziet er ook nog eens strak uit. Vind hem veel beter als Ghost, alleen mis ik de zombie modus. Alleen al door die zombiemodus laat ik me PS3 met CoD BO 2 staan.

  23.   
    NoobAssPlayer's avatar

    Ik had hem zaterdag 1 november al binnen gesleept voor slechts €52,99, het voelt heerlijk om overal heen te kunnen jumpen en binnen no-time aan de andere kant van de map te zijn. 🙂 Was Ghosts halverwege 2014 al lang weer vergeten.