Crysis Wars voorzien van patch 1.4 en Mod Tools

Vorig jaar verschenen er al drie patches voor Crysis Wars, de multiplayerkant van Crysis Warhead. De afgelopen periode heeft Crytek niet rustig aan gedaan, want er is hard gewerkt aan een vierde patch en Mod Tools en die zijn inmiddels online verschenen.

De patch zorgt voor diverse fixes, tweaks en een verbetering van de balans, terwijl de Mod Tools je naast de volledige broncode van de game ook van de CryENGINE2 Sandbox2 Editor en diverse andere tools voorziet.

Je kunt de nieuwe patch en Mod Tools downloaden via deze website.

Crysis Warhead logo

Crysis Warhead is een standalone expansion, exclusief voor de PC. In de game zien we een verhaaltwist zoals we dat ook al zagen in Half-Life: Opposing Forces. Je beleeft alle gebeurtenissen uit de eerste game door de ogen van een ander character, om precies te zijn Sergeant “Psycho” Sykes. Sykes beschikt over meer wapens en nieuwe voertuigen, in vergelijking met Nomad uit de originele game.

De ontwikkeling van Crysis Warhead is in handen van Crytek Boedapest. Naast nieuwe multiplayer content zorgt Warhead ook voor een verbeterde verhaallijn en game performance, dankzij diverse verbeteringen en optimalisaties aan de CryEngine 2.

Meer over Crysis Warhead lees je in onze knallende review!

Crysis Warhead is inmiddels verschenen voor de PC.

  1.   
    JohnnyBNL's avatar

    Ik wil Crysis 2, ik wil de Cryengine3 !! 😆

  2.   
    craz's avatar

    Johnnnyboy15nl schreef, "Ik wil Crysis 2, ik wil de Cryengine3 !! 😆 "

    Ik ook 😀

  3.   
    Stranqer's avatar

    Wie niet?

  4.   
    JohnnyBNL's avatar

    Stranqer schreef, "Wie niet?"

    idd, wie niet, want ik hoop gewoon dat die engine “lichter” is voor je systeem dan versie 2, maar ja terug naar het nieuws bericht, op zich leuk nieuws!

  5.   
    Flashbang's avatar

    Ik ben hem al aan het Downloaden, Maar het is wel vervlend dat je telkens weer die 500 MB moet downloaden bij een nieuwe patch. In totaal maar iets van 4 Bugfixes, en dan moet je wel die 500 MB downloaden 👿

  6.   
    Teunb's avatar

    Flashbang schreef, "Ik ben hem al aan het Downloaden, Maar het is wel vervlend dat je telkens weer die 500 MB moet downloaden bij een nieuwe patch. In totaal maar iets van 4 Bugfixes, en dan moet je wel die 500 MB downloaden 👿 "

    Is dat nou zo’n probleem dan? 😉