Steam Weekend Deal: Crysis en Crysis Warhead met 50 procent korting

Het is weer bijna weekend en dus is het ook weer tijd voor een nieuwe Steam Weekend Deal. Deze keer zijn Crysis en Crysis Warhead in de aanbieding gegaan op Steam. Crysis haal je dit weekend voor €9,99 binnen en Crysis Warhead kost nu tijdelijk €14,99. Dit is een korting van 50 procent voor beide games. Daarnaast kan je ook het Crysis Complete Pack downloaden voor €24,98 (normale prijs €49,98).

Crysis Warhead logo

Crysis Warhead is een standalone expansion, exclusief voor de PC. In de game zien we een verhaaltwist zoals we dat ook al zagen in Half-Life: Opposing Forces. Je beleeft alle gebeurtenissen uit de eerste game door de ogen van een ander character, om precies te zijn Sergeant “Psycho” Sykes. Sykes beschikt over meer wapens en nieuwe voertuigen, in vergelijking met Nomad uit de originele game.

De ontwikkeling van Crysis Warhead is in handen van Crytek Boedapest. Naast nieuwe multiplayer content zorgt Warhead ook voor een verbeterde verhaallijn en game performance, dankzij diverse verbeteringen en optimalisaties aan de CryEngine 2.

Meer over Crysis Warhead lees je in de review.

Crysis Warhead is inmiddels verschenen voor de PC.

  1.   
    Deadstriker's avatar

    €9,99,- voor Crysis is best goedkoop, het laagst wat ik kon vinden bij normale shops was rond de €12,-. 🙂

  2.   
    JonsoN's avatar

    Heb ze beide al 8) zeker de moeite waard, vooral Warhead.. 🙂