Nieuwe multiplayer modi voor F.E.A.R. op Xbox Live

Sierra heeft vandaag via Xbox Live een update voor de horror-shooter F.E.A.R. uitgebracht, waarmee de game voorzien wordt van twee nieuwe multiplayer modi: Control en Conquer All. Beide varianten zijn team-based, gericht op het bezetten van control points en zijn te spelen in alle originele multiplayer maps. Het fijne nieuws is verder dat de update geheel gratis te downloaden is.

In Control zijn er 3 control points die je met je team moet zien te bezetten. Je team krijgt punten voor de tijd dat je een control point bezet en als je meer controle punten bezet, zal je sneller punten krijgen. Uiteraard wint het team dat de meeste punten heeft verdiend zodra de tijd verstreken is. In Conquer All zijn er 5 controle punten in een map en is het de bedoeling om alle vijf controle punten te bezetten. Als een team hierin slaagt dan hebben ze direct gewonnen. Als dit niet lukt, dan wordt de winnaar bepaald aan de hand van gescoorde punten. Voor het bezetten van een controle punt krijg je 10 punten, voor elk vijandelijk controle punt dat je weet te neutraliseren krijg je eveneens 10 punten en voor elke kill is 1 punt te verdienen.

De update kent naast deze multiplayer modi ook nog enkele kleine toevoegingen. Daarnaast maakte Sierra alvast bekend dat we komende zomer ook nog een aantal nieuwe maps kunnen verwelkomen op Xbox live.

F.E.A.R. (First Encounter Assault Recon) is een first person shooter die om actie en horror draait. Een paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken. Dat plan mislukt gigantisch, want de gestuurde commando’s worden grof overmeesterd en de beelden die het naar buiten halen worden abrupt afgekapt door een heel eigenaardige vorm van vernietiging. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het onverklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee.

F.E.A.R. is uitgebracht voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    Ah toch netjes 🙂

  2.   
    SjaakSnel's avatar

    Ruudjee schreef, "Ah toch netjes :)"

    Idd Veel spellen doen dat niet

  3.   
    FableFreak's avatar

    joepie 🙂

  4.   
    PielePalle's avatar

    Wel btrs dat dit gratis is in tegestelling tot die update van Rainbow Six

  5.   
    touchdown's avatar

    wel handig dat het gratis is bij de meeste spellen kosten de modi’s microsoft points… dus goed gedaan mensen doe dat vaker 😉 😛