Gratis F.E.A.R content pack op Xbox Live

F.E.A.R is eind vorig jaar uitgekomen voor de 360 en Sierra beloofde bij de release dat we veel downloadable content zouden zien. Na een korte radiostilte kregen we niet één, niet twee, niet drie maar vier content packs, en dat binnen twee maanden. Daarvan was er één gratis en de anderen waren 500/550 MS Points (ongeveer 7 euro).

Nu is er weer een content pack op Live verschenen; helemaal gratis! Waarschijnlijk is dit het laatste wat we van F.E.A.R zullen horen en is dit een cadeautje voor de fans die de game nu nog spelen. Je kan het 175 MB grote pakketje nu van Live halen!

F.E.A.R., First Encounter Assault Recon, is een shooter die om actie en horror draait. Een terroristische paramilitaire groepering heeft succesvol een luchtvaartbedrijf ingenomen en de mensen daar tot gijzelaars gemaakt. Ze stellen geen eisen, maar dat weerhoudt de overheid er niet van hun beste mensen naar binnen te sturen en er een einde aan te maken. Dat plan mislukt gigantisch. De gestuurde commando’s worden weggevaagd. Gelukkig ben jij er nog, want jij bent getraind om het overklaarbare onderuit te halen en krijgt de beste en nieuwste spulletjes mee. Tijd om er alles aan te doen om dit tot een goed einde te brengen!

F.E.A.R. is verschenen op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

 1.   
  TheDude's avatar

  Wel leuk dat ze nog nieuwe content uitbrengen. Misschien binnenkort de PC-versie er nog maar eens doorheen jagen… 😆

 2.   
  patrick123's avatar

  ja dat zo cool zijn

 3.   
  dr-salvador's avatar

  maar wat houd die nieuwe content dan in iets van nieuwe levels of nieuwe wapens misschien nieuwe skins wat

 4.   
  N360Gamer's avatar

  Waarom moet alles voor zoveel KUT MCpoints zijn??? Alsof MC nog niet genoeg verdiend met het betaalde xbox-live 🙄

 5.   
  Neolite's avatar

  N360Gamer schreef, "Waarom moet alles voor zoveel KUT MCpoints zijn??? Alsof MC nog niet genoeg verdiend met het betaalde xbox-live 🙄 "

  Microsoft verdient nog helemaal niet zo gek veel met xbox live hoor. Het kost heel wat geld om al die online services te onderhouden en te ondersteunen. 8)

 6.   
  Menno Schellekens's avatar

  dr-salvador schreef, "maar wat houd die nieuwe content dan in iets van nieuwe levels of nieuwe wapens misschien nieuwe skins wat"

  vooral maps, in het andere gratis content pack zijn er al game modes toegevoegd 🙂

 7.   
  Carmen07's avatar

  Wel een van m’n favoriete games, maar dan wel op de pc… 😆