Nieuwe 360 bundels met games erbij?

Wie houdt het nog bij? Microsoft brengt constant nieuwe 360 SKU’s uit, verandert de features van bestaande SKU’s en nu krijgen we misschien Go Big- en Go Pro-bundels. Kotaku heeft op een marketing server van Microsoft de afbeelding hieronder aangetroffen. De eerste stond geregistreerd als “”Xbox 360 Elite Holiday Value Bundle” en de tweede als “Go Pro Premium”. Op de doos staat duidelijk vermeld dat Forza Motorsport 2 en Marvel: Ultimate Alliance erbij zitten.

Er worden nog geen data noch prijzen genoemd, behalve dat het voordeel bundels zijn bedoeld voor de feestdagen. Het valt op dat de Core geen feestelijke bundel krijgt wat de geruchten over de afschaffing van de Core lijkt de bevestigen, of de desbetreffende bundel is gewoon nog niet gevonden. Microsoft heeft nog niet gereageerd en ze zijn nu extra oplettend vanwege het drama rond de prijsverlaging, dus we kunnen waarschijnlijk nog lang wachten op antwoorden.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    nou zo duidelijk is dat plaatje niet. ik zie echt niet dat die 2 spellen er op staan is plaatje te klein voor

  2.   
    ChielB's avatar

    Fixed! 8)

  3.   
    TheDude's avatar

    Het wordt wel erg onduidelijk ja wat ze nou steeds aan bundels willen uitbrengen, geen idee waar ze mee bezig zijn maar echt handig pakken ze het niet aan. Beetje jammer van die Marvel-game alleen. Ik had dan liever eind van het jaar bijvoorbeeld Forza en Gears of War ofzo in een bundel gezien, als games die zich zeker al bewezen hebben.

  4.   
    dr-salvador's avatar

    MUA is een kutspel waarom doen ze dat in een box, en forza is alleen leuk als je van race houd dus sommige mensen zullen hier nog niks aan hebben

  5.   
    N360Gamer's avatar

    dr-salvador schreef, "MUA is een kutspel waarom doen ze dat in een box, en forza is alleen leuk als je van race houd dus sommige mensen zullen hier nog niks aan hebben"

    Idd, het zijn twee totaal verschillende spellen, forza is een hele realistische race-simulator en MUA is een extreem arcade spel voor strip-freaks. Je moet wel een hele ruime smaak voor games hebben wil je deze bundel kopen ๐Ÿ™„

  6.   
    Neolite's avatar

    het zijn inderdaad twee hele andere games maar alsnog zijn er genoeg mensen die zoiets kopen omdat ( als ik het goed lees en zie) er twee gratis spellen bij zitten. en dan maakt het niet meer uit wat voor spellen het zijn. (voor mij wel, maar voor ouders die iets voor hun kind kopen niet).
    en natuurlijk mag de leeftijd niet te hoog liggen want microsoft verdient tijdens de feestdagen toch weer heel veel aan ouders die iets kopen en als er dan een 18 of 17+ spel in zit dat kopen ze het minder snel. ๐Ÿ˜‰

  7.   
    FlameZ's avatar

    Het mag misschien niet zo’n cool spel zijn , maar misschien verkoopt de 360 dan beter.

  8.   
    Carmen07's avatar

    Gewoon 2 games naar keuze erbij, lijkt me veel leuker. ๐Ÿ˜€