Diablo Immortal-speler verbrast 15K aan 5-star gem en vernietigt ‘m direct

Sommige mensen hebben zo veel geld dat men besluit het uit te geven aan futiliteiten. Crypto en NFT zijn uiteraard helemaal hip tegenwoordig, maar daardoor ook erg mainstream. Nee, je geld verbrassen aan het immer populaire Diablo Immortal, dan ben je pas een baas. Streamer Quin69 had nog een slordige 15K over op z’n Pennie rekening en wilde daar maar al te graag een punt mee maken: Diablo Immortal is een bodemloze geld put welke er geen enkele moeite mee heeft om je die 15K afhandig te maken.

Dus huppetee, Quin69 bleef net zo lang geld in de game pompen tot hij ein-de-lijk een zeldzame 5-star gem voor terug kreeg. Na $25,165.57 NZD te hebben uitgegeven krijg hij ‘m hoor, en uit protest verbruikte hij de gem meteen aan een waardeloos Rank 1 item. Maar daarmee was ook gelijk zijn drive om verder te spelen verdwenen. Dus opgejorist met Diablo Immortal! En gauw! Diablo 2 mag wat hem betreft nog blijven en Diablo 3 krijgt nog het voordeel van de twijfel, maar Immortal? Nou… nee.

Ach ja, je kan je vakantiegeld maar ergens aan uitgeven, toch? En Diablo Immortal blijkt toch best aardig te boeren, want volgens Appmagic heeft het in de eerste twee weken toch al 24 miljoen dollar in het laatje gebracht. Niet verkeerd voor een free-to-play puinbak.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren