Diablo Immortal heeft een pay-to-lose model (soort van)

Is Diablo Immortal nou pay-to-win of niet? Velen vinden van wel, Blizzard vindt van niet. En ja, je kunt er een vrachtlading aan geld in storten, maar daar koop je hoogstens – met wat mazzel – ‘gems’ voor en geen OP gear. Maar wat Blizzard dan weer niet vertelt is dat je met een slordige $100.000 ook het super geheime pay-to-lose model unlockt, iets wat YouTuber jtisallbusiness voor elkaar heeft gekregen.

Want JT (ik mag ‘m zo noemen) kan geen match meer vinden in PvP Battlegrounds. Zijn character is zo verschrikkelijk overpowered dat er werkelijk niemand is die in de buurt komt van zijn skill stats. En daardoor spendeert JT nu 48-72 uur in de lobby om uiteindelijk met niemand gematched te worden. En dat vindt ‘ie niet zo tof, vooral omdat hij er drie weken geleden ook al bij Blizzard over mekkerde.

De oplettende lezer zou nu kunnen zeggen “Wacht even, je maakt hier een foutje hoor. JT heeft het over $80.000 en jij hebt het over $100.000”. Dat klopt. En dat laat ook gelijk zien wat voor een mafklapper deze jtisallbusiness is. Niet alleen spendeert deze kerel een fortuin aan een free-to-play game om de popi YouTuber uit te hangen, maar het is ook nog eens een popi YouTuber die schaamteloos $20.000 extra in een free-to-play game pompt waar hij – door zijn exorbitant uitgavepatroon – problemen mee ervaart. Want ja, je moet je geld toch ergens laten.

Maar goed, nu JT $100.000 armer is en Blizzard het verzoek om zijn luxeprobleem op te lossen niet linea recta in behandeling neemt, denkt de YouTuber er toch over om z’n geld terug te vragen.

Eerlijk… ik hoop dat Blizzard ‘m keihard de middelvinger geeft. Ik ben geen fan van geldgraaierij, maar ras-idioten als JT moeten het misschien maar op de harde manier voelen. Een beetje jolig doen en dan gaan janken omdat je de game hebt gesloopt met je idiote gedrag. Flikker toch op man.

  1.   
    RLXTR's avatar

    Jeetje. Het is me wat.