Rockstar onthult Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition

Rockstar heeft eindelijk, na vele geruchten, Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition onthuld. Deze collectie bevat opgepoetste versies van Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto Vice City en Grand Theft Auto San Andreas voor de PlayStation 4/5, Xbox One/Series, Nintendo Switch en pc. Een versie voor iOS en Android komt in de eerste helft van 2022. Een concrete releasedatum voor de pc en consoles zal men binnenkort bekendmaken. De verwachting is dat we er dit najaar al mee aan de slag kunnen.

Deze Definitive Edition van de drie klassieke GTA games bevat “upgrades op heel veel fronten”.  Naast visuele verbeteringen is ook de gameplay geoptimaliseerd, om het wat meer naar de moderne standaarden te tillen. Ondanks alle aanpassingen moeten de drie games nog steeds de klassieke uitstraling en vibe hebben van het origineel.

Rockstar zal de komende weken meer informatie delen over Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition. Voor de rest moeten GTA-fans nog flink geduld hebben. De versie voor de next-gen consoles is uitgesteld tot volgend jaar en volgens geruchten komt GTA 6 pas over vier jaar.

 1.   
  Anoniem-1995775652's avatar

  vind dadt het een gratis upgrade mag zijn na al dat melken

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  @Anoniem-1995775652: er gaan verhalen dat deze trilogie de volle mep gaat kosten, oftewel €60-€70 euro. Als dat zo is, dan voel je jezelf wel genaaid door de delisting van de originele games

 3.   
  Anoniem-18694830's avatar

  @Patrick Meurs:

  60/70 euro mag toch niet hopen, en kunnen ze dan ook op hun buik schrijven dat veel gekocht gaat worden.
  Het kunnen als nog 3 spellen zijn maar ontiegelijk oud, daar ga je geen 60/70 euro meer voor neerleggen.

 4.   
  Anoniem-1889342192's avatar

  de enige leuke gta’s ik ga deze zeker kopen

 5.   
  tijn80's avatar

  @Anoniem-18694830:
  Oh was ik nog maar zo naïef…