Verborgen cheats in GTA: San Andreas ontdekt

De originele GTA San Andreas is inmiddels 15 jaar oud, maar in de mobiele port van de game hebben fans cheat codes gevonden die dus niet in de versie voor de PlayStation 2 aanwezig waren. Volgens Kotaku heeft een groep GTA fans nieuwe geheime cheat codes ontdekt en deze zouden het ontwikkelingsteam geholpen hebben met de ontwikkeling en het testen van de mobiele port.

Zo bevat een code de mogelijkheid om snel zeldzame wapens te bemachtigen, zodat ontwikkelaars de wapens buiten missies om konden testen. Een andere code maakt het mogelijk om diverse missies over te slaan. Door simpelweg “scriptbypass” in te vullen is dit mogelijk. Naar alle waarschijnlijkheid is de code gebruikt om snel gebieden te kunnen testen. Weer een andere code maakt het mogelijk onverslaanbaar te worden, zelfs tanks maken geen schijn van kans meer.

Verder hebben de ontwikkelaars het originele cheatsysteem op de schop gedaan voor de mobiele port. Een aantal cheats kunnen enkel en alleen nog geactiveerd worden wanneer je een toetsenbord aan je mobiele apparaat hangt.

  1.   
    Anoniem-580113078's avatar

    Ok

  2.   
    Anoniem-363106326's avatar

    Het stikt van de mods accounts glitches worden aan de lopende band misbruikt. .héél het spel is verkracht.