Gamersnet Podcast #174 | Lachen, gieren, brullen en Metroid Dread

Het is weer weekend en dus schuiven je vrienden van Gamersnet weer aan om lekker te praten over games! Michiel en Peter zijn de spreekstalmeesters en er wordt veel gelachen over Lenie ’t Hart, tafelpoten schroeven, Willie.nl en nog veel meer!

Qua games bespreken we een game die niet besproken mag worden, Deathloop, Police Simulator en de avonturen van BOA Brunsveld, Mass Effect 3 en Peter is naar Nintendo getogen om Metroid Dread te spelen! Hij vertelt er alles over!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 40 minuten), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij en nog veel meer!

Word nu lid! De teller staat nu op:

50

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  MaestroRahl's avatar

  Beste Peter, als trouwe luisteraar ben ik inmiddels razend benieuwd waarom we niks meer horen over of van Salim in de Gamersnet Podcast. Zou je daar wat meer informatie over willen geven? Of is dat al gebeurd en heb ik dat gemist?

  Met vriendelijke groet, Steven

 2.   
  ChielB's avatar

  Hi Steven,

  Peter kan het vast nog wel meer toelichten en het is al wel eens kort besproken in de podcasts, maar in het kort heeft Salim afgelopen zomer besloten om te stoppen met de podcast en zijn eigen weg te volgen. Zodoende hoor je Salim sinds die tijd niet meer in de podcast. Zeg nooit nooit natuurlijk.

  Dat het ook niet ‘over’ Salim gaat lijkt me vrij logisch, want zijn besluit om te stoppen is persoonlijk en ieder zijn keuze. Als hij wat van zich wil laten horen kan dat altijd weer, maar het is niet aan ons/anderen om over hem te praten.

 3.   
  MaestroRahl's avatar

  @ChielB:

  Beste Michiel,

  Wat een onzettend groot gemis! Het is niet anders. Ik hoop dat Salim, helaas elders, een mooi toekomst tegemoet gaat. Ik hoop dat Peter er goed mee kan dealen en wens ook hem al het geluk van de wereld.

  Dat gezegd hebbende, jij bent een geweldige (mede-)vervanger. Ik geniet nog altijd wekelijks van jullie filmpodcast en het is als luisteraar merkbaar dat jullie al zo lang bevriend zijn. Ik bespeur een geweldige chemie. Een potpourri van liefde en vermaak zou je in jullie bewoording kunnen zeggen 😉

  Met een blije luisterend oor,

  Steven

 4.   
  MaestroRahl's avatar

  @MaestroRahl:

  Blij*

  PS heel veel succes met je boek man!

 5.   
  ChielB's avatar

  @MaestroRahl: Het is zeker een gemis, maar wie weet wat ooit ieders toekomst gaat brengen.

  En thnx voor de complimenten! We doen het graag en met veel plezier. 🙂

 6.   
  Petor's avatar

  @MaestroRahl: Bedankt voor je lieve woorden Steven! We dealen er bij Gamersnet mee door gewoon door te gaan met wat we tof vinden om te doen. Het is niet anders, maar dat is het enige wat we kunnen.

  En je merkt nu er weer games verschijnen dat het ook weer wat drukker wordt op Gamersnet en ook de podcasts profiteren daarvan. In ieder geval bedankt voor de steun!

  Gegroet!

  Peter

 7.   
  MaestroRahl's avatar

  @Petor:

  Bedankt voor jullie reacties mannen. Ik kijk uit naar de volgende podcasts.