Gamersnet Podcast Review | Deathloop

Check de geschreven review!

Het wordt weer drukker in de wondere wereld der games en dus zullen er ook meer Gamersnet Podcast Reviews verschijnen. Ditmaal schuift Patrick aan bij Peter om het uitgebreid te hebben over Deathloop. De hype is echt, de hype is aan en Arkane heeft het weer gedaan! Deathloop!

Word nu lid van Patreon voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij en Minivlogs!

Word nu lid! De teller staat nu op:

50

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren