Cheaters verzieken Call of Duty: Vanguard multiplayer beta

Call of Duty: Vanguard laat nog een tijdje op zich wachten, maar gelukkigen mochten al aan de slag met een cross-platform multiplayer beta. En zoals altijd haalt online multiplayer al het moois naar boven in de mensheid. Gezellig ouwehoeren met onbekenden, nieuwe tips en tactieken ontdekken en een ongekende behoefte bij sommigen om de boel zoveel mogelijk te verzieken door te cheaten.

Zelfs de multiplayer van Call of Duty: Vanguard was niet veilig, want er zijn nogal wat klachten gekomen over cheaters. Blijkbaar vonden die het belangrijker om andere spelers te naaien, dan te ontdekken wat de nieuwste Call of Duty te bieden heeft. Via diverse online kanalen, waaronder Twitter, kwamen de nodige beelden voorbij van cheaters in actie. Ondanks dat meerdere spelers zich terecht afvroegen: “Waarom ga je in godsnaam een beta hacken?”

Cheaters zijn natuurlijk niets nieuws voor Call of Duty. Sterker nog, begin dit jaar werd Activision nog gedwongen om een sneaky cross-platform Warzone cheat offline te halen. Ontwikkelaar Raven Software blijft strijden tegen de cheaters in Warzone met frequente updates.

Zowel Warzone als de reguliere multiplayer van Call of Duty moet binnenkort voorzien gaan worden van uitgebreide anti-cheat maatregelen. Daarover beschikte de recente multiplayer beta nog niet. Laten we hopen dat alle sneue cheaters in de beta ervoor zorgen dat de ontwikkelaars juist heel veel informatie kunnen vergaren om deze acties tegen te gaan.

Call of Duty: Vanguard verschijnt 5 november, inclusief een nieuwe map voor Warzone.

 1.   
  tijn80's avatar

  Gebande spelers uit Warzone lijken ook geen toegang te hebben tot Vanguard
  https://tweakers.net/nieuws/187032/spelers-met-een-cod-warzone-ban-komen-ook-multiplayer-cod-vanguard-niet-in.html

 2.   
  Anoniem-538851949's avatar

  Radar cheat

 3.   
  Anoniem-1108806618's avatar

  Natuurlijk ga je hacken in de beta. Waarom niet? Je legt de kwetsbare software bloot.