Is Quantic Deam bezig met Star Wars-game?

De zoutmolen mag van stal, want dit alles is gebaseerd op één Youtuber, die beweert dat Quantic Dream (Heavy Rain, Detroit: Become Human) een contract getekend heeft met Disney voor het maken van een game binnen het Star Wars universum. De Franse Youtuber Guatoz beweert het op deze manier (via VGC):

“They now finished their contract with Sony and will be signing with Disney. It looks like they will be working on a Star Wars game.”

Later werd de bewering bevestigd door Tom Henderson, een bekende in de gamesindustrie.

We kunnen erop hopen en wellicht is het waar, maar wij vragen ons af waarom dat contract nu pas getekend zou worden. Hebben de dames en heren bij Quantic Dreams sinds de release van Detroit een paar jaar rust genomen. Of was er zoveel tijd nodig om een pitch richting Disney te maken?

Hoe het ook zij, wij zijn allang blij dat de rechten van Star Wars niet meer exclusief bij EA liggen. Zo is Ubisoft bezig met een open wereld-game in het universum en komt Zynga volgend jaar met Star Wars Hunters.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.