The Elder Scrolls V: Skyrim krijgt in november een Anniversary Edition

Er is er bijna één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is The Elder Scrolls V: Skyrim. In november viert Skyrim alweer zijn tiende verjaardag en om dat te vieren brengt Bethesda nóg een nieuwe versie van de game uit. Dit wordt een heuse Anniversary Edition, die op 11 november verschijnt voor de pc, Xbox en PlayStation.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition bevat de reeds opgepoetste Skyrim Special Edition uit 2016, aangevuld met de nodige extra content. Zo zijn meer dan 500 items uit de Creation Club toegevoegd. Dit is een door Bethesda goedgekeurde pool met mods uit de community. Normaal gesproken zou je deze met credits moeten kopen. De items bestaan onder andere uit nieuwe quests, dungeons, boss fights, wapens en spells.

Spelers die de Skyrim Special Edition al bezitten, kunnen upgraden naar de Anniversary Edition. Bethesda moet alleen nog gaan onthullen hoe duur die specifieke upgrade dan zal worden. Er komt sowieso een gratis next-gen update voor zowel de Special als de Anniversary Edition, waarmee je de game richting de PlayStation 5 of Xbox Series X/S kunt halen.

Ten slotte krijgen alle spelers de kans om een visje te vangen, want er komt een nieuwe optie om te vissen. Die hengel je helemaal gratis straks binnen. Niemand vist achter het net. Nico Haak.

En voor de liefhebbers van muziek: op 11 november houdt Bethesda een speciaal concert in Alexandra Palace Theatre. Door het London Symphony Orchestra en London Voices Choir wordt dan de soundtrack opgevoerd. Dit concert zal via YouTube en Twitch gestreamd worden.

  1.   
    Amaraldane's avatar

    ‘Mods uit de community’. Dus wat? Je moet aan Bethesda geld geven voor een 500-tal mods die andere mensen hebben gemaakt? Lmao dan houd ik het wel bij Nexus Mods hoor. Ik begin het wat beu te worden dat ze Skyrim zolang blijven melken. Geef ons TES VI Todd Coward