Nog steeds ruk maar nu wel verkrijgbaar! Cyberpunk PS4

Het heeft even geduurd, een maandje of zes, maar Cyberpunk 2077 is dan eindelijk verkrijgbaar op de PlayStation 4! Is de game dat eindelijk gemaakt en speelbaar? Mwa, niet volgens Sony, want hoewel de game weer te koop is op PS4 geeft Sony direct een koopadvies (via VGC):

“Users continue to experience performance issues with this game. Purchase for use on PS4 systems is not recommended. For the best Cyberpunk experience on PlayStation, play on PS4 Pro and PS5 systems.”

In de tweede helft zal een upgrade volgen van PlayStation 4 naar PlayStation 5.

Ondertussen is er genoeg geld verdiend met de game zodat ze nog wel even door kunnen gaan met patchen, want fanboys- en girls.

 1.   
  tijn80's avatar

  Ok “mwa”, want de reguliere PS4 wordt niet aangeraden. Maar hoe is hij op PS4 Pro en PS5? Vrij nutteloos commentaar op deze manier. Zie liever een waardeoordeel dan dit soort commentaar

 2.   
  Petor's avatar

  @tijn80: Ik vraag me dan toch af waarom we, als Sony zelf waarschuwingen plaatst en CD Projekt Red gamers volledig erbij genaaid heeft, niet met enig cynisme naar deze re-release mogen kijken.

  Het lijkt er sterk op dat grote bedrijven als CD Projekt vanwege in het verleden behaalde resultaten met een fluwelen handschoen worden benaderd. Hoe die game speelt op PS5 en PS4 Pro? Geen idee, ik ga het ook zeker niet testen na het spugen op het gezicht van de gamer met de oorspronkelijke release. Volgende game weer 😉

 3.   
  tijn80's avatar

  Bij AC Unity waren de bugs ook niet mals. Hetzelfde geldt voor ME: Andromeda en de PC versie van Arkham Knight. No Man’s Sky was absoluut niet zoals beloofd, maar die kreeg zelfs 2 reviews. 1 bij de 1e uitgave en 1 bij de definitieve versie.

  Begrijp me goed: ik zal deze game nooit kopen. Ik heb een hekel aan FP. Maar dat wil niet zeggen dat een game nooit een 2e kans verdient.