E3 2021: alle shows en streams op een rij

De E3 2021 is eindelijk in aantocht, ook al is er geen fysieke beurs. Sterker nog, het gratis online evenement heeft als een digitale Jehova al een virtueel voetje tussen de deur. Als jij er net zoveel zin in hebt als wij, dan staan je heel wat mooie dagen te wachten.

Via Twitter heeft de E3-organisatie een handig overzicht gedeeld van alle shows en streams op een rij. Check onderstaande afbeelding voor het hele schema. Aanmelden als fan voor de vele online activiteiten kan via e3expo.com. Let wel op dat alle tijden in lokale Los Angeles tijd zijn. Tel er negen uurtjes bij op voor de juiste Europese tijd.

Stiekem begint Koch Media al een dagje eerder, maar aan Ubisoft de eer om de eerste grote E3-show te houden met de Ubisoft Forward op 12 juni. Later die avond is er een E3 Showcase van ontwikkelaar Gearbox. Benieuwd wat zij allemaal hebben uitgespookt sinds de lucratieve overname.

Een dag later bundelen Microsoft en Bethesda hun krachten tijdens de Xbox & Bethesda Games Showcase. Ook de PC Gaming Show is op 13 juni. Maandag 14 juni lijkt misschien wat minder spectaculair te worden met een Indie Showcase en richting middernacht de persco van Capcom. Van de dinsdag verwachten we meer vuurwerk met een nieuwe Nintendo Direct en een show van Bandai Namco.

Bekende afwezigen zijn uiteraard Sony en Activision, die al langere tijd een eigen koers varen. Ook Electronic Arts heeft ervoor gekozen om de vaste E3-dagen over te slaan. Later deze zomer, op 22 juli, is er een nieuw EA Play evenement. Wellicht zien we dan meer van de nieuwe Dragon Age of Skate 4. FIFA 22 zal allicht ook de revue passeren. Uiteraard is er ook volop aandacht voor nieuwe manieren waarop je ook na aankoop van EA-games extra geld mag overmaken richting deze liefdadigheidsinstelling.

Let the hunger games begin!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    Turk–Life's avatar

    Was altijd heel benieuwd naar bethesda. Nu komt hun games niet meer op ps5. Dus sla ik ze helaas over