Skate 4 in ontwikkeling

Vannacht hield EA zijn EA Play-evenement ter vervanging van de geannuleerde E3 en Gamescom. Daarin zagen we onder meer de releasedatum van FIFA 21 en de eerste gameplaybeelden van Star Wars: Squadrons. Maar ook kwam er een aankondiging die we eigenlijk al niet meer hadden verwacht: er is een nieuwe Skate in ontwikkeling!

Dit kondigden game director Deran Chung en creative director Chris Parry aan op volledig coronaproof wijze. Ze zijn duidelijk enthousiast over hun nieuwe paradepaardje en bedanken de fans ook voor hun passie. Ze merken tevens op dat de fans de nieuwe Skate tot leven hebben gecomment. Wel zeggen ze dat de nieuwe game pas net in ontwikkeling is, dus het duurt nog wel even voor we de game daadwerkelijk op ons beeldscherm kunnen toveren.

Het tweetal noemt de game niet expliciet Skate 4, maar voor het gemak houden we die titel nu aan. Het zou heel goed kunnen dat de titel zelfs intern bij EA Black Box nog niet vaststaat. Kijk jij al uit naar de volgende Skate? Laat het ons weten in de reacties!

Meer Skate 4

  1.   
    Ik kom Harambe wreken's avatar

    Ik wil het zo graag maar het is toch nog even afwachten en zien wat het nou echt wordt. Ik heb 1, 2 en 3 al zo veel gespeeld dat ik niet zit te wachten op een remaster of een mobiele versie

  2.   
    BozeBever's avatar

    Ben benieuwd! Zeker nu SkaterXL en Session de leegte die Skate achter zich liet goed aan het invullen zijn. Zou het wel jammer vinden als de eerder genoemde titels nu volledig ondergesneeuwd raken, gezien het zelfs in beta prima te spelen is en ik de kleine studios en uitgevers het niet gun om via de achterdeur te verdwijnen.