Trailer Skate 4 hint naar open wereld, multiplayer en meer

Skate 4 is onderweg, dat weten we al sinds de onthulling van vorig jaar. Hoewel Skate 4 deze week niet tijdens EA Play Live getoond zal worden, heeft het ontwikkelteam toch een kleine teaser de wereld in geslingerd. Temper alleen nog even je enthousiasme…

De video is een echte teaser. In dit geval betekent het veel cliché muziek en het kijken naar reacties van influencers die blijkbaar wél belangrijk genoeg waren om gameplay te mogen zien. Leuke aanpak qua marketing, maar vooral een schop naar alle fans die dus nog langer moeten wachten op wat concrete beelden van de game.

We kunnen wel een paar dingen afleiden uit de reacties die te zien zijn in de trailer. Zo komen termen voorbij als een “this whole open world”, “play with the homies” en “don’t want to look like anybody else”. Hoewel het aannames zijn, lijkt de kans groot dat deze hints wijzen op een open spelwereld, vormen van multiplayer en character customization. Die laatste twee aspecten zijn niet heel schokkend en vielen sowieso wel te verwachten. De open wereld laat fans in elk geval alvast lekker speculeren. Krijgen we misschien één grote downhill map?

We moeten nog wel een tijd geduld hebben, want volgens game director Deran Chung is het nog echt heel vroeg in het ontwikkelproces. Een releasedatum of andere details werden dan ook niet gedeeld.

Mocht je toch alvast lekker willen plankjanken om de tijd te doden? Check dan zeker eens Tony Hawk’s Pro Skater 1+2. Die remaster kreeg terecht een subliem cijfer in onze review.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.