Gamersnet Podcast #154 | Smullen van Apple en Epic

Je weekend is weer begonnen en dus zitten je vrienden van Gamersnet weer klaar om de week te bespreken en natuurlijk ook wat er gegamed is. Salim en Peter hebben beiden een avontuur beleefd in Valheim en hebben eraan gedacht om ermee te stoppen. Gelukkig heeft Lennart dat voorkomen. Peter heeft New Pokémon Snap in zijn knuistjes en heeft al een aantal prachtige foto’s gemaakt.

Qua nieuws is er veel te beleven, want we smullen van de bewijsstukken vanuit de rechtszaak tussen Epic en Apple over monopolisten en afdrachten. Mails van directeuren, wat Sony heeft gedaan om crossplay tegen te houden, mooie maar dreigende woorden van Epic Games en nog veel meer. Smullen!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 45 minuten), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Gameplay-video’s, een eigen Valheim-server, de exclusieve podcasts Gamersnet Q&A en De Schaamte Voorbij, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als we straks onze prik hebben!

Word nu lid! De teller staat nu op:

62

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    Anoniem-2101163552's avatar

    Wat een top aflevering weer! Hulde!

  2.   
    Petor's avatar

    @Anoniem-2101163552: Dankjewel!