EA toont (nogmaals) hoe legendarisch de Mass Effect Legendary Edition gaat zijn

De Mass Effect: Legendary Edition, wat is er de afgelopen dagen nog niet over gezegd. We weten inmiddels wanneer de game moet verschijnen, we hebben middels een trailer kunnen bekijken wat we van de cutscenes kunnen verwachten en er is flink gesnoeid in het kont-budget (oftewel geen reet-tracing). Toch is EA nog niet klaar met het showen van diens technologische progressie. Je kunt het woord remaster per slot van rekening niet spellen zonder de letters EA.

Nee, EA deelt maar al te graag beelden van deze ultieme editie van Mass Effect, de meest complete Mass Effect experience tot op de dag van vandaag (minus de derrières en de Pinnacle Station DLC na dan). Via de officiële Twitterpagina van Mass Effect regent het comparison video’s. We zijn er misschien een tikkeltje laat mee, maar we willen ze toch nog even met je delen. Wat denk je namelijk hier van?

Had je liever iets van echte gameplay gezien? Geen zorgen. We got you, fam.

Zoals je kunt zien zijn de resultaten van dit knap staaltje remastering verbluffend. Legendarisch is ook een woord dat je zou kunnen gebruiken. Maar de echte vraag blijft natuurlijk hoe bijvoorbeeld Shepard is opgedroogd. Is ‘ie nog een beetje om aan te gluren, of is het meer een gevalletje Mike Myers in de Uber Eats-reclame gedurende de Super Bowl? Ook hier verschaffen we je graag het antwoord op.

Nou, wat zeggen we ervan? Zijn we een beetje tevreden? Natuurlijk zijn we dat! EA heeft ons per slot van rekening nog nooit teleurgesteld met diens remasters. Ik bedoel, Need for Speed: Hot Pursuit Remastered was ook een absolute parel en over Crysis Remastered hoor je ook niemand klagen, toch?

Hoe de remaster van de eerste drie Mass Effect-games uitpakt, daar zal onze eigen Peter “ik ben zeker weten geen op-Shepard” Bouwman tegen die tijd zijn eigen oordeel over gaan vellen. Als er namelijk iemand is die niet kan wachten om in dikke HD graphics moeilijke keuzes te maken, dan is hij het wel. Houd Gamersnet dus in de gaten.

 1.   
  Anoniem-1622748502's avatar

  Reet Tracing, LOL.

  Ik kom net uit Lunteren van een weekend Veluwe en 1e wat ik las was dit bericht met reet tracing…… geweldig.

 2.   
  MaTriXX's avatar

  Reet Tracing 🙂

  Geweldig, maar goed als mega fan kijk ik enorm uit om voor de zoveelste keer uit te spelen.

  Deel 1 = 1x uitgespeeld
  Deel 2 = 4x uitgespeeld
  Deel 3 = 2x Uitgespeeld

 3.   
  Anoniem-876373495's avatar

  @MaTriXX: @MaTriXX:

  Dat noem jij mega ? ik heb alle 3 games meer dan 12x uitgespeeld.

 4.   
  Anoniem-1547663075's avatar

  @Anoniem-876373495:

  Toe maar, en nu ?… koekje 😀

 5.   
  MaTriXX's avatar

  @Anoniem-876373495:

  Ok en nu?…. koekje? 😀

  Je hoeft geen mega fan te zijn om een game 12x uit te spelen.

  Zelfs als je het 1x uitspeelt kan je al fan zijn van deze geweldige serie.

  Ik beschouw me mega fan niet puur omdat ik bepaalde delen een aantal keer hebt uitgespeeld maar omdat ik de serie geweldig vind.

  Zelfde heb ik met Assassin`s Creed.