Immortals: Fenyx Rising heeft demo en nieuwe DLC

Gods & Monsters was een van de games die werden uitgesteld in de nasleep van Ghost Recon: Breakpoint. Van deze games was dit echter de enige die zelfs een nieuwe naam kreeg. In december verscheen de game als Immortals: Fenyx Rising. Het spel kon rekenen op een redelijk positieve ontvangst, maar de verkoopcijfers bleven achter. Daar wil Ubisoft nu wat aan doen door een gratis demo beschikbaar te stellen.

Het gaat niet om een demo in de traditionele zin: in plaats van een deel van het spel krijg je een quest voorgeschoteld die exclusief voor deze demo is gemaakt. Hierin verken je wel de gameplay-elementen die Immortals: Fenyx Rising te bieden heeft, zoals verkenning, combat en puzzels. De demo vertelt je het verhaal van de Cyclopen en speelt zich af op een archipel die is gebaseerd op het eiland van Aphrodite uit de game zelf.

Daarnaast is ook de eerste uitbreiding voor Immortals: Fenyx Rising verschenen, genaamd A New God. Hierin ondergaat Fenyx de beproevingen van Olympos aan om zo een plek in het pantheon te verdienen. Daarvoor zijn vier nieuwe ability upgrades toegevoegd, alsook het Olympische Paleis om te verkennen.

Los kost deze DLC 15 euro. Er is ook een Season Pass verkrijgbaar voor 40 euro, waarmee je ook de expansions Myth of the Eastern Realms en The Lost Gods krijgt. Het is echter nog niet bekend wanneer deze verschijnen.

  1.   
    JohnnieBoy's avatar

    Mensen waar blijft het topic over de grandioze helden die GameStop hebben gered van de roofdieren. Een stuk geschiedenis nooit eerder vertoont. De kleine man wint vandaag voor het eerst van de boze grote company-crushers.