Gamersnet Podcast #135 | Over mirre en Cyberpunk

Je weekend is weer begonnen en dus schuiven Salim en Peter weer aan voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! Het is natuurlijk een komkommer-periode en dus spitten de heren eerst even het verhaal van kerstmis uit. Daarna wordt natuurlijk het debacle van Cyberpunk besproken, de overname van Codemasters en een aantal gespeelde games als Assassin’s Creed Valhalla en Animal Crossing.

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 45 minuten!), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Bij 50 Patreon-leden komt er nog een podcast bij, over superhero-films! Word nu lid! Er kwamen deze week drie patrons bij! De teller staat nu op:

42

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren