Eerdere geruchten over Halo Infinite zijn niet waar, maar echt niet hoor

Gisteren berichtten we al even over een aantal geruchten omtrent Halo Infinite. Een samenvatting:

– Er komt eerst een battle royale-modus
– De game verschijnt in delen tussen 2021 en 2031
– Er zijn twee spin-offs in de maak

De community-baas van ontwikkelaar 343 Industries, Brian Jarrard, is in de digitale pen geklommen om deze geruchten allemaal te ontkennen. Hij noemt geen specifieke geruchten, maar doet alles van de hand als “ongegrond”.

Het zou natuurlijk ook van de gekke zijn om jarenlang bezig te zijn om T̶h̶e̶ ̶M̶a̶s̶t̶e̶r̶ ̶C̶h̶i̶e̶f̶ ̶C̶o̶l̶l̶e̶c̶t̶i̶o̶n̶ een game gefaseerd uit te brengen. Wel geeft de beste man toe dat de studio meer moet delen over de ontwikkeling van Infinite en hij belooft dan ook dat eind 2020 meer informatie zal worden gedeeld over de toekomst van het project.

Halo Infinite had tegelijkertijd met de Xbox Series X / S moeten verschijnen, maar werd op het laatste moment voor onbepaalde tijd uitgesteld.

We zijn natuurlijk kritisch op 343 Industries, maar dat is voornamelijk omdat we zoveel van Halo houden! Salim en ik hebben er zelfs twee podcasts over gemaakt, die onderstaand te beluisteren zijn.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.