Komt Halo Infinite in delen uit?

Op Twitter gaan veel geruchten de ronde over de toekomstplannen van Halo Infinite. Er wordt onder andere gesproken over twee spin-off-games en een battle royale-modus. Nu hoor ik je denken: “was Halo Infinite niet uitgesteld en moeten ze niet eens focussen op die game voordat ze aan de toekomst denken?” Het is alsof je gedachten kunt lezen want dat is precies wat wij dachten. Laten we eens de geruchten induiken die je, uiteraard, met een korrel zout moet nemen (via VG247).

Ten eerste zou de game van 343 Industries gefaseerd moeten uitkomen en een release-structuur krijgen die ook Halo The Master Chief Collection heeft. Er wordt gesproken over vier hoofdstukken van de game die tussen 2021 en 2031 moeten uitkomen. Wat lang hoor ik je denken! Dat valt wel mee hoor, het eerste deel van de Master Chief Chief Collection stamt alweer uit 2014 en daar zijn ze nog steeds mee bezig. 343 Industries houdt er nogal van op hun games (en die van voorganger Bungie) tot in den treuren te cureren en op te poetsen. Iets waarover Salim en Peter zich onlangs druk maakten in onderstaande Gamersnet Fanzone.

Eén van de eerste dingen die moet verschijnen is een battle royale-modus die zich zal afspelen op de Zeta Halo-ring. Er wordt gesproken over een release in 2021 (geruchten he, let op die zoutmolen).

Ook moeten er twee spin-off-games in de maak zijn, een titel binnen het Halo Wars-universum (hell yeah!) en een game die zich focust op Fireteam Osiris uit Halo 5.

Hoewel games tegenwoordig zelden “af” zijn als ze verschijnen, verheft 343 Industries het gefaseerd uitbrengen van games al jaren tot kunst. Wij hopen dat de spin-offs ergens anders in ontwikkeling zijn, want wij houden daadwerkelijk van het spelen van games en hebben minder met het beheren van een digitaal museum.

Halo Infinite heeft (nog) geen releasedatum.

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.