Gamersnet Podcast #131 | Salim is Black Ops

Je weekend is in volle gang en dus is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast, deze week mede mogelijk gemaakt voor Borderlands 3! Natuurlijk bespreken Salim en Peter hun gespeelde games en ook hebben we de grote Black Ops Cold War review. Peter is bezig geweest met Planet Zoo en Mass Effect Andromeda en Saal is druk geweest met Civilization 6 en Assassin’s Creed Valhalla!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 20 minuten!), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Bij 50 Patreon-leden komt er nog een podcast bij, over superhero-films! Word nu lid! De teller staat nu op:

35

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren