Gamersnet Podcast #129 | Rectificeren kun je leren

Het is eindelijk weer tijd voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast. Salim en Peter schuiven weer aan om te spreken over de gespeelde games van de week. Zo hebben we het natuurlijk over Jedi Fallen Order, Civilization 6 en Teardown! Peter heeft zich een beetje vergist in Watch Dogs Legion en gaat dus rectificeren. Ook wordt de Xbox Series X natuurlijk bespreken!

Gebruik ook deze week de Gamersnet Podcast Bingokaart!

Help ons hoger in de lijstje te komen door een Apple Podcast review achter te laten! Enorm bedankt en veel luisterplezier!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal een uur lang!), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Bij 50 Patreon-leden komt er nog een podcast bij, over superhero-films! Word nu lid! De teller staat nu op:

30

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren