Onzichtbare Spider-man Miles Morales getoond

Een nieuwe dag, een nieuwe video van GameInformer. Zij hebben namelijk een eerste exclusieve blik mogen werpen op Spider-man Miles Morales, waardoor wij nu elke dag verwend worden met een nieuwe video. Waar gisteren Spider-cat werd geïntroduceerd, krijgen we vandaag een kijkje in de stealth-gameplay van het spel. Bekijk de video hieronder!

Heel eerlijk, je kan er als mens natuurlijk niks aan doen hoe je muteert als je gebeten wordt door een radioactief dier, maar na het zien van deze beelden vraag ik me wel af of er nog wel werk is voor Peter Parker! Miles heeft natuurlijk alle krachten van Spider-man al, maar kan daarbovenop ook nog elektriciteit spuwen en onzichtbaar worden! Mochten Peter en Miles ooit ruzie krijgen, dan weet ik wel op wie ik mijn geld inzet.

Dat gezegd hebbende, hoewel de game er iets gemakkelijker uit ziet, zijn de beelden natuurlijk erg sexy en we kunnen dan ook niet wachten om met de game aan de slag te gaan als deze verschijnt op 12 november, op zowel PlayStation 4 als PlayStation 5.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren