PlayStation 5 is extreem koel en dus stil

Verschillende YouTubers in Japan mochten onlangs de PlayStation 5 al testen. Uit deze tests blijkt dat de console verre van warm wordt en juist extreem koel, maar daarbij ook extreem stil is.

Zo hebben YouTubers 4Gamer en Degeki de console mogen testen en kwamen allebei tot bovenstaande conclusie. Zo meldt Degeki dat de luchtstroom na 80 minuten intensief gamen nog steeds koel was. De ruimte waarin de gamer zich bevond was op dat moment 30 graden, dus aardig aan de warme kant. Verder melden beide gamers dat de console haast geruisloos was, zeker in verhouding tot de PlayStation 4 Pro die op sommige momenten niet onder doet aan een vertrekkende Boeing.

 1.   
  mmx's avatar

  Stil en koel dat is fijn ,maar mijn ps4 die hier staat maakt geen herrie daar heb ik niet over te klagen.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  @mmx:
  Mijne valt ook wel mee, Dan moet je de TV toch behoorlijk zacht hebben staan wil je het horen laat staan dat het je stoort.

  Maar had dat ook niet wat te maken met die koelpasta. Ik meende ergens gelezen hebben dat ps4 van bepaalde tijd slechte koelpaste op de processor zelf had en hij daardoor warmer dan bedoeld werd en dus harder ging koelen.

  Buiten dat om. Vraag ik me af hoeveel mensen zelf hun console eens in de xx tijd schoon maakt. En dan doel ik NIET op de buitenkant. Maar de console dus echt eventjes helemaal open haalt.

  Afhankelijk van hoe/waar je je console hebt staan zit er behoorlijk wat stof in als je dat ding in al die jaren nog nooit echt schoon hebt gemaakt.

  Aan de hand van Youtube toturials kan werkelijk elke kleuter dit klusje klaren.
  Ik doe dat al sinds de ps2. Aan de hand van die toturials kun je gewoon stap voor stap alles open en dicht maken. Maar daar zijn veel mensen vaak veels te bang voor. Gewoon doen.

  {maar dat doe ik met vrijwel alles, Beetje onder het mom. Lukt het niet kan ik het altijd nog wegbrengen om het te laten doen. Ook bij auto’s/motoren enz enz enz. Gewoon aan beginnen}

 3.   
  mmx's avatar

  @CHILLOZZ: ik maak hem ook schoon aan de binnenkant dat is echt een stofnest,kleine moeite toch. Dat is het behoud van je spullen.

 4.   
  Hukertoo97's avatar

  @CHILLOZZ:
  Ja leuk en aardig maar als je de console helemaal wil opschroeven moet je ook een seal breken en dan kan je zwaaien naar je garantie.

 5.   
  BozeBever's avatar

  ‘De ruimte waarin de gamer zich bevond was op dat moment 30 graden, dus aardig aan de warme kant.’

  De zomer-zolderkamertest. Eindelijk eens een onderzoek met waarde en weten wie de klant is.

 6.   
  mmx's avatar

  @Hukertoo97: na een paar jaar ben je toch de garantie kwijt het maakt niks uit.Mijn eerste ps2 rukte ik na de aankoop direct open chippie erin en klaar en ja de garantie was a la minuten over. Maar ik heb hem nog steeds nooit problemen mee gehad.

 7.   
  CHILLOZZ's avatar

  @Hukertoo97: ja en nee.

  A. de meeste hebben de console toch al langer dan 2 jaar.
  B. snijd heel voorzichtig met een scalpel mesje onder de sticker. Dan kan je de stickerseal easy loskrijgen zonder dat je het ziet. daarna gewoon terug plakken en niemand die het ziet/weet.

  Maar ik gok zo dat de meeste hem toch wel al langer dan 2 jaar hebben. 😉

 8.   
  mmx's avatar

  @CHILLOZZ: dat heb je goed gezien .

 9.   
  Colonel_Panic's avatar

  30 graden noemt ie aandig aan de warme kant, dat noem ik takkeheet.