Gerucht: volgende week aankondiging PlayStation Game Pass

Al een aardige tijd doen er geruchten de ronde dat Sony momenteel hard werkt aan een equivalent van Xbox Game Pass. Nu meldt Bloomberg dat een dergelijke abonnementsvorm volgende week wordt aangekondigd door Sony. De dienst, die onder de codenaam Spartacus in ontwikkeling is, is Sony’s antwoord op Xbox Game Pass van concurrent Microsoft, een soort van Netflix voor games met meer dan 25 miljoen abonnees. Sony’s dienst zal aftrappen met grote titels van afgelopen jaar.

Sony’s nieuwe dienst gaat PlayStation Now en PlayStation Plus combineren en spelers kunnen hierbij kiezen uit verschillende abonnementsvormen. Denk hierbij aan een mogelijkheid om online te spelen, maar ook om moderne of juist klassieke games te spelen. De duurste vorm geeft de mogelijkheid om games te streamen en om meer uitgebreide demo’s te spelen. We gaan het zien!

Anoniem reageren

Hallo, leuk dat je wilt reageren, maar je bent niet ingelogd. Heb je wel een account dan kun je hier inloggen. Heb je geen account? klik hier om te registreren of post als gast hieronder.

  1.   
    rolf1977's avatar

    Ben benieuwd kom maar op. Heb er wel interesse in!