Gamersnet Podcast #120 | Marvel’s Avengers is uit, kun je kopen

Het is eindelijk weer tijd voor de nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! Salim en Peter bespreken natuurlijk hun week en belevenissen, maar af en toe komt er ook een stukje over games langs! Zo is Peter begonnen met PGA Tour 2K21, is Salim bezig met Mafia 3 en zijn de beide heren nog lekker aan het hakken in Ghost of Tsushima! Salim bespreekt de nieuwe videokaarten van Nvidia, we hebben een kleine update over de ruzie tussen Apple en Epic en ook staan we stil bij het vroegtijdig overlijden van Chadwick Boseman.

Tot slotte hebben we natuurlijk nog feedback vanuit de community!

Ook deze week hebben we weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 50 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Become a Patron!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, VriendvandeShow of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

 1.   
  mmx's avatar

  Even off topic komt er nog een review van Marvel avengers??

 2.   
  Petor's avatar

  @mmx: Zeker weten, onze Amador is ermee bezig 🙂

 3.   
  mmx's avatar

  @Petor: bedankt voor de info Peter. Hier wacht ik op Amador heeft het meestal goed.

 4.   
  SoSven's avatar

  Toffe podcast weer!

 5.   
  Petor's avatar

  @SoSven: Thanks Sven! 🙂