Gods and Monsters gaat verder als Immortals: Fenyx Rising

Op de E3 van vorig jaar werd Gods and Monsters onthuld, een game die ontwikkeld wordt door dezelfde studio als Assassin’s Creed: Odyssey, en die zich net als die game in de Griekse mythologie afspeelt. Echter, enkele maanden later verscheen Ghost Recon: Breakpoint – wat ook een breekpunt voor Ubisoft was. Het gevolg was dat Ubisoft een rits aan games uitstelde, waaronder Gods and Monsters. Maar deze naam zal hoogstwaarschijnlijk nooit in je gamelijst verschijnen, want er zit een naamsverandering in de pijplijn.

Eerder lekte al een vroege demo uit via Google Stadia, waarna Ubisoft het had over “de game voorheen bekend als Gods and Monsters”, waarmee al werd gehint naar een wijziging in de naam. Nu is de waarschijnlijke nieuwe naam opgedoken bij een Taiwanees beoordelingsbureau. Volgens dit bureau gaat Gods and Monsters voortaan door het leven als Immortals: Fenyx Rising. Fenys speelt de hoofdrol in de game die werd aangekondigd als Gods and Monsters, dus het lijkt erop dat dit de nieuwe naam voor de game gaat worden.

Eerder zei Ubisoft tevens dat er rond het einde van de zomer meer informatie over Gods and Monsters/Immortals: Fenyx Rising zou worden vrijgegeven, en laat er nou nét een Ubisoft Forward gepland staan in september. Tussen het moment van schrijven en april 2021 wil Ubisoft vijf games uitgeven, waarvan Gods and Monsters er een zou zijn, dus hoogstwaarschijnlijk weten we binnen enkele weken meer!

  1.   
    MaTriXX's avatar

    Zeer benieuwd naar de game.

  2.   
    OnOwned's avatar

    De ene generieke naam wordt vervangen door de andere. Nja. Als die game Ubisoft maar uit het slop trekt, want ze zijn toch al wel wat jaartjes compleet de weg kwijt.