Fall Guys seizoen 2 laat je in middeleeuwse stijl op je bek gaan

Het immens populaire Fall Guys – waarin debiele jelly beans in Takeshi’s Castle-achtige taferelen strijden om de kroon – krijgt een tweede seizoen, zo hebben ontwikkelaar Mediatonic en uitgever Devolver Digital gisteren tijdens het gamescom Opening Night Live event gerapporteerd. Bereid je maar vast voor, want Fall Guys gaat ‘medieval on your ass’.

Fall Guys seizoen twee is namelijk geheel middeleeuws gestileerd, wat inhoudt dat je stompzinnige deelnemer allerhande ridder- en drakenkostuums kan scoren en dat de soms onmogelijke levels een middeleeuws tintje krijgen. Aan de gameplay verandert gelukkig niets, dus het is nog steeds de bedoeling dat je de eindstreep haalt voordat het deelnemersquota gehaald is. Intussen is het level nog steeds zo ingericht dat je letterlijk van alles om de oren geslingerd, gegooid en gesmeten krijgt, en dat terwijl je poppetje niet eens oren heeft… Afijn, bekijk de trailer hieronder en alles zal je duidelijk worden.

Het guitige Fall Guys is wellicht de grootste verrassing van de zomer – buiten COVID-19 om – en legt zowel Mediatonic als Devolver Digital geen windeieren. Het is zelfs de best ‘verkopende’ PlayStation Plus game ooit en ook op Steam gaat de game als een tierelier. De onnozele jelly beans zijn zelfs zo populair dat er mensen zijn die met liefde en plezier een hele LEGO-set rondom de game willen hebben, iets wat Mediatonic ook wel ziet zitten

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    peter niets voor om deze game in een a la partymodus streampie te doen.? Kon wel eens lachen zijn om dit eens in een avondje als zijnde partystream te doen.

    Lachen gieren brullen en ondertussen wat ouwehoeren. 😉