Fall Guys free-to-play vanaf 21 juni, ook op Xbox en Switch

Het was de hitsensatie in 2020: Fall Guys. Ietwat koddige jellybeans in leipe pakjes die zich een weg door Takeshi’s Castle-achtige taferelen moeten banen… mensen waren er dol op. Nou ja, vooral PS Plus-leden, want die kregen de game de eerste maand voor nop. Maar die eer is per 21 juni voor iedereen weggelegd, want Fall Guys gaat free-to-play op alle ondersteunde platforms.

Want ja, tot op heden moeten PC spelers gewoon schuiven voor de game. En wie op PlayStation de PS Plus-boot gemist heeft, ook. Xbox en Switch bezitters waren sowieso al de sjaak, want die hadden niet eens de mogelijkheid om Fall Guys te spelen. Maar daar komt volgende maand dus allemaal verandering in. Allemaal dankzij Epic Games, de huidige eigenaar van Fall Guys-ontwikkelaar Mediatonic. Wat zijn het toch ‘epic’ mensen…

Nu is het natuurlijk wel zo dat de betalende garde een vergoeding wil zien voor hun loyale support. Gelukkig krijgt men dat ook, in de vorm van een Legacy Pack. Daarin zitten wat skins, een Season Pass en andere kleine digitale snuisterijen.

Lang verhaal kort: Fall Guys is vanaf 21 juni gratis voor iedereen met een pc, PlayStation, Xbox en/of Switch.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren