Mensen achter Fall Guys willen een officiële LEGO set

Wat is er mooier dan falen in een game op je Ultra HD loeier van een tv? Nou… wat dacht je van urenlang met LEGO-steentjes spelen en dan falen in diezelfde game. Als het aan de ontwikkelaar van Fall Guys ligt, komt die optie eraan.

Het was YouTuber Ashnflash die het initiatief nam om deel te nemen aan LEGO’s IDEAS-project, waarin liefhebbers van het tijdloze speelgoed ideeën kunnen opwerpen voor toekomstige LEGO bouwsets. Bij het behalen van genoeg stemmen kijken de mensen van LEGO naar de haalbaarheid van je idee en als alles meezit, kan het zomaar zijn dat je idee door LEGO uitgewerkt en verkocht gaat worden. Ashnflash – die niet vies is van een robbertje LEGO-en – ziet in de game Fall Guys een potentiële kandidaat voor een kekke LEGO-build. Zijn aanvraag bij LEGO IDEAS is ook bij de ontwikkelaar van de guitige game opgevallen, en zij zijn absoluut aan boord.

Kennelijk zijn het niet alleen Ashnflash en de Fall Guys crew die wel oren hebben naar deze LEGO-set, want het project heeft op het moment van schrijven ruim 4270 supporters weten te vergaren, en dat terwijl er nog 603 dagen lang gestemd kan worden. Mocht ook jij een spreekwoordelijke moord plegen voor deze LEGO-build, breng dan ook even je stem uit via de website van LEGO IDEAS en ‘draag je steentje bij’…

Sorry.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren