Je kunt katten aaien in Assassin’s Creed Valhalla

Ubisoft druppelt via Twitter verschillende feitjes naar buiten over Assassin’s Creed: Valhalla. Ditmaal is het van hele schattige aard, want je kunt katten aaien in de game. Onderstaand beestje is geen klein exemplaar, want het blijkt bijna een tijger van formaat.

Online wordt al druk gespeculeerd over het ras van dit beestje? Weet jij wat voor een kat dit is? Laat het vooral weten in de reacties.

Assassin’s Creed Valhalla verschijnt op 17 november voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Als de PlayStation 5 en Xbox Series X beschikbaar komen zal de game ook daar verschijnen.

 1.   
  DB Ries's avatar

  Sabeltandtijgerkipje purr purr

 2.   
  Patrick Meurs's avatar

  Toch een beetje sneu dat het PR team achter AC hype probeert te creëren met dit soort frivoliteit.

 3.   
  mmx's avatar

  @Patrick Meurs: inderdaad dat is waar.

 4.   
  JohnnieBoy's avatar

  Ik zal jullie wel even onthypen voor deze bagger:
  [SPOILER ALERT]

  Tongzoenende Vikings zijn er ook te zien. De een vraagt aan de ander of hij ‘samen met hem wil slapen’, en dan vervaagd het beeld na de zoen. (3 maal raden wat je geacht wordt te denken)
  Tot zover de originele geschiedschrijving, want als je dit vroeg aan een Viking in die tijd dan lag binnen 5 seconden je kop naast je romp in de modder.
  Gelukkig waren ze bij Ubisofty wel zo precies om een pijl en boog uit het pakket te halen enkele jaren gelden, want “het matchte niet precies met de geschiedschrijving”.
  Daarnaast schijnt de gampelay wederom repetitief aan te voelen in vergelijk met de voorgaande games, en ademt de game uit dat men vooral een graantje mee wil pikken van de ‘Netflix-Vikings-Serie’. Op zich niets mis mee, maar Vikings voor een AC game past gewoon niet.

 5.   
  mmx's avatar

  @JohnnieBoy: je hebt gelijk man dat heb je mooi neergezet ik snap echt niet waarom die viking moeten zoenen en waarom sex in games moet het is toch belachelijk ik vraag MOET DAT NOU in tlou2 is Ellie ook al neergezet alsof ze van Dames houdt. En nu in AC komt nu met zulke ongein bah.

 6.   
  JohnnieBoy's avatar

  @mmx: Ja het is weer wat het is. Zo speelde ik ooit Watchdogs (prima game, op het hacken na), en vervolgens kocht ik Watchdogs 2 met veel zin. Na een half uur was ik wel klaar. Na het zien van Watchdogs 3 en hun poging mij te pleasen met een “typical English platte pet-hooligan” is dit ze mislukt, want ook die game ademt voor het overgrote deel toch weer flink SJW.
  Het worden er steeds meer en het wordt steeds erger (zie tlou 2). Die hele extreem linkse SJW kliek bestaat uit een militante minderheid die ze een vinger hebben gegeven, en die nu de hele hand pakken. (waarvoor men in GamerGate sinds 2014 al reeds waarschuwde). Ze stoppen niet totdat ze alles wat leuk is voor de overgrote meerderheid kapot hebben gemaakt. Het is een extreme haatgroep naar de normale mensen die geen zin hebben in politieke statements in games, en al helemaal niet in hun gedegenereerde vulgariteiten. Echter, zij haten ons zo dat ze geen enkele game toestaan die niet doordrenkt is van hun wansmaak, vuil en absurditeiten. (en vaak is het ze alleen daarom te doen, en gamen ze zelf niet eens). Nu hebben ze voet aan de grond bij grote ontwikkelaars, natuurlijk onder politieke druk. Er is een remedie voor ons: koop die troep niet meer.
  En dan wil ik graag afsluiten met het volgende: ik vind dat in gaming een absolute vrijheid van expressie dient te bestaan, dus ook voor SJW’s. Echter, kondig dan een game aan die voor SJW is! Maar dat doen ze niet, omdat de centen van de normaalmens wel weer welkom zijn. Die twee muizen en een kerkrat die dit soort troep leuk vinden die kunnen die hele janboel nooit bekostigen. Dus worden wij pootje gelapt, en we dokken er nog voor ook. Vervolgens dienen we onze klep te houden, want we zijn racist/homofoob/de Führer enzovoorts. Nog genoeg toptitels voor ons, maar het worden er steeds minder. (hoop ligt voor ons in Oost-Europese, Duitse en Japanse studio’s die dit gelukkig heel goed zien). Deze trend kan alleen gekeerd worden door er geen geld meer aan uit te geven, en deze haatgroep bij elke kans die je krijgt te ridiculiseren en te benoemen voor wat ze zijn.

 7.   
  mmx's avatar

  @JohnnieBoy: goed gezien .Het is gewoon waar. Aan de andere kant relax vandaag lekker uit de zon met een koude pils .

 8.   
  JohnnieBoy's avatar

  @mmx: Relaxen in de zon? Ik woon in 37 graden gebied vandaag. En ik drink niet haha. Gewoon het water in en klaar. Niet te druk maken.

 9.   
  Patrick Meurs's avatar

  @JohnnieBoy: deze oldschool Assassin’s Creed-fan hoef je niet te onthypen, want daar is Ubi al heel goed mee bezig. Met elke poging die men onderneemt om de game te hypen, verlies ik alleen maar meer hoop.

  Tijden veranderen nu eenmaal en ik als liefhebber van de eerste twee delen in de serie heb daar meer moeite mee dan goed voor me is, maar ik zal het moeten accepteren, ben ik bang.

 10.   
  mmx's avatar

  @Patrick Meurs: de eerste twee AC waren heel erg goed dat is waar .