Gamersnet Podcast #115 | Mooie camping maar nu naar het hotel!

Het is weer tijd om aan te schuiven voor een nieuwe aflevering van de Gamersnet Podcast! Natuurlijk bespreken Salim en Peter hun week, met grote hoogtepunten op een feest in Brabant. De games van de week zijn onder andere Ghost of Tsushima, Devolverland Expo en Ary and the Secret of Seasons!

Natuurlijk bespreken we ook de week in games, met hoge verwachtingen voor de verkoopcijfers van de PlayStation 5, de nieuwe rol Naturalist in Red Dead Online en een nieuwe VR-game van Star Wars genaamd Tales of Galaxy’s Edge!

Deze week hebben we natuurlijk weer een Gamersnet Aftershow (ditmaal 30 minuten lang), exclusief voor onze leden via Patreon! Word nu lid voor toffe extra content als Audio Commentaren, Minivlogs en gratis toegang tot Gamersnet Podcast Live als er straks een vaccin is!

Beluister nu de nieuwe Gamersnet Podcast!

Volg de Gamersnet Podcast ook op Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts of SoundCloud om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste afleveringen!

Help de Gamersnet Podcast te groeien! Vertel één gamende vriend over de show en/of laat een recensie achter, bijvoorbeeld via Apple Podcasts (hoef je GEEN Apple-gebruiker voor te zijn!)

Meepraten en vragen stellen moedigen we evenals aan. Zeg je zegje dan wel met een berichtje richting [email protected] of bijvoorbeeld Twitter en wie weet, schuiven we volgende aflevering wel aan voor jouw onderwerp en/of vragen!

  1.   
    mmx's avatar

    Toen ik 16 was ben ik naar een camping geweest daarna nooit meer .Geef mij maar de luxe van een goed hotel .