EA begint Sims reality tv-wedstrijd

Televisieshows waarin er geld kan worden gewonnen zijn er natuurlijk in overvloed. Denk aan Masterchef, The Challenge, LEGO Masters, Het perfecte plaatje en ga zo nog maar even door. EA heeft deze shows ook gezien en heeft besloten een eigen Sims-gerelateerde reality televisieshow te beginnen.

In de nieuwe show, genaamd The Sims – Spark’d, worden kandidaten uitgedaagd om Sims-gerelateerde opdrachten te voldoen. Of het nu gaat om het bouwen van huizen of complete families inclusief achtergrondverhaal, allerlei opdrachten komen voorbij. Natuurlijk moet dit alles gebeuren in slechts een gelimiteerd aantal uren. De twaalf kandidaten strijden om een bedrag van 100,000 dollar.

Op 17 juli begint de show bij Turner Broadcasting System (TBS). Waarschijnlijk wordt het voor Europeanen lastig om hem daar te bekijken, maar wees gerust: Vanaf 20 juli zal de show te zien zijn via Buzzfeed Multiplayer.

 1.   
  DeAdSeYe's avatar

  “In de nieuwe show, genaamd The Sims – Spark’d, worden kandidaten uitgedaagd om Sims-gerelateerde opdrachten te voldoen.”

  Valt Whicked Whims ook hieronder? xD

 2.   
  BozeBever's avatar

  ‘Murder all your sims by only using the pool’

  Nee, topshow dit!