Gelekte beelden tonen gameplay Assassin’s Creed Valhalla

Met nog een week te gaan voordat de grote onthulling plaats zal vinden, is er inmiddels een video verschenen met ruim een halfuur aan gameplay beelden van Assassin’s Creed Valhalla. In de video zien we diverse combat opties en aanpassingen. Zo bezoekt het personage Eivor verschillende dorpen en dit alles te paard. Verder is er een groot gevecht te zien tegen meerdere soldaten. De beelden zijn hier online te vinden, maar het is een kwestie van tijd tot dat ook die offline gehaald worden.

De beelden doen heel erg denken aan Assassin’s Creed Odyssey, maar heeft ook zeker wat weg van The Witcher 3. Op 12 juli aanstaande houdt Ubisoft de Forward presentatie en waarschijnlijk krijgen we daar officiële beelden van de game te zien.

 1.   
  CHILLOZZ's avatar

  De beelden vallen me best tegen.. De eerste beelden die ik eerder zag zagen er echt super mooi uit.. Deze ingame beelden vind ik dan toch wat tegen vallen… ja natuurlijk is t nog niet klaar..

 2.   
  BozeBever's avatar

  Ik ben totaal niet om. Krijg ook grote Witcher 3 gevoelens hierbij.

  Maar nog altijd hetzelfde euvel bij AC. Haar als touw, facial Animations van lik mijn vestje en Clunky combat. Gewoon jammer. Maar neemt niet weg dat ik hem vast weer ga spelen.

  Weet nu ook niet wat beter zou zijn. Of die CGI trailer laten zien op de Persco van een paar weken terug, of deze gameplay. Beiden niet heel best denk ik.

 3.   
  Tom Kauwenberg's avatar

  Dit is imho echt de “nail in the coffin” voor het Assassin’s Creed van weleer. Wat hier te zien is, staat dichter op een For Honor en The Witcher dan dat het nog iets wegheeft van een spel over parkour-sluipmoordenaars uit de oudheid.

  Snap dat de serie hier nu al ~4 jaar naar aan het sturen is, maar als ik een uitgebreide actie-RPG zoek, haal ik ‘m liever ergens anders. Voor liefhebbers van Ubi’s open werelden zal dit vast heerlijk vertoeven zijn.

  @BozeBever: Vond de combat zelf ook rommelig ogen (en de audio heel flets klinken), maar dat lijken me zaken die nog opgepoetst kunnen worden. ’t Gaat hier ook om gestreamde beelden van een content creator, vandaar dat het ook allemaal niet zo vloeiend oogt als netjes geprepareerde B-roll.

 4.   
  GamerJaime's avatar

  Grafisch mag de game inderdaad nog flink wat opgepoetst worden. Maar daar hebben ze ook nog wel de tijd voor. Ik baal meer van de combat. Ik had gehoopt dat die ook op de schop zou gaan. Maar helaas. Dit is vrijwel exact dezelfde combat als in Odyssey en Origins. Ik vind het dashen over de grond vooral heel erg absurd. Alsof je aan het schaatsen bent. Wat ik dan wel weer tof vind zijn de finishing moves en hoe bruut de game is. Maar goed, van de combat baal ik echt het meest. Over de rest maak ik me niet zo een zorgen. Odyssey was bijvoorbeeld ook een prachtige game. En het zou mij verbazen als deze game er uiteindelijk niet net zo mooi of zelfs nog wat mooier uit zal gaan zien. Vooral op next gen.

 5.   
  Rolf31's avatar

  @Tom Kauwenberg: Ow nee! eerst The Last of Us de nek omgedraaid en nu Assassin’s Creed? Wat moet ik nu nog met mijn hobby…

 6.   
  mmx's avatar

  @Rolf31: komt goed Rolf31 dont wurry.

 7.   
  MaTriXX's avatar

  Dit is een gelekte video van een early build.