Dying Light Hellraid DLC verschijnt 23 juli

Ruim zeven jaar geleden onthulde ontwikkelaar Techland de “first-person fantasy slasher” Hellraid. Al snel verdween de game van de radar. In 2015 verzekerde Techland dat Hellraid nog altijd in ontwikkeling was, maar een release bleef uit. Tot nu! Hellraid is namelijk de afgelopen tijd omgetoverd tot DLC voor een recent pareltje van Techland, de actievolle zombie-game Dying Light.

De Hellraid DLC verschijnt op 23 juli voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wellicht kan dit de pijn wat verzachten voor liefhebbers van Dying Light 2. Het vervolg is immers nog voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dankzij toffe gameplay trailers en de belofte van meer dan 100 uur aan content staat Dying Light 2 op de verlanglijst van velen.

In de Hellraid DLC verlaat je via een portaal de bekende straten van Harran. Je komt uit in een vreemde vesting, die overlopen is door allerlei demonisch gespuis. Gewapend met middeleeuwse zwaarden, bijlen en hamers kan je de vele helse etterbakken een kopje kleiner maken.

Deze uitbreiding is zowel alleen als in co-op te spelen. In een party van maximaal 4 spelers kan je het dan opnemen tegen de nieuwe vijanden. Een pre-order is al enige tijd mogelijk en de Hellraid DLC kost je 10 euro.

  1.   
    Quarthur's avatar

    Wauw dit is wel genieten. Hoop erg dat die campain via cross-play (medespeler pc) te spelen is maar dat zal er denk ik niet in zitten. Genoten van het deel 1, eerste game op mijn ps4, voor mij een klassieker. Hoge verwachtingen van deel 2.