Dying Light dit weekend gratis te spelen via Steam

Dat Dying Light 2 uitgesteld is voor onbepaalde tijd was een bittere pil voor de fans. We hopen dat je inmiddels de traantjes hebt gedroogd, want er is een kleine meevaller voor je: Dit weekend is het eerste deel gratis te spelen via Steam.

Dying Light mag inmiddels alweer vijf kaarsjes uitblazen. We denken nog graag terug aan onze avonden waar we met onze parkour-skills de open wereld indoken terwijl we zombies de kop insloegen. Heb je nog geen ervaring met de game, of wil je hem toch graag opnieuw spelen? Dit weekend is hij gratis uit te proberen via Steam. Als je daarna besluit om de game aan te schaffen, kun je dat doen tegen een gereduceerd tarief.

Is zombies afknallen niet helemaal jouw ding? Dan kan je ook nog Assassin’s Creed: Syndicate gratis binnenhalen bij Epic Games Store. We weten in ieder geval één ding zeker: Je bent dit weekend kosteloos voorzien van entertainment.

  1.   
    Anoniem-1545521988's avatar

    Ik las net dat er ook gratis content komt voor deel 1 vanwege het 5 jarig jubileum. Dat maakt het wachten iets draaglijker toch?